randomizerr
Użytkownik
Poblokowali mecz.Co jest z betem?
Zablokowali mi zakład na over 1,5 przy spalonym i teraz wisi, a bramka wpadła
Do niedawna moglem zamknac Genk DNB, teraz zawieszone.
Poblokowali mecz.Co jest z betem?
Zablokowali mi zakład na over 1,5 przy spalonym i teraz wisi, a bramka wpadła
Jazira próbuje się przedrzeć, tamci kopią się po czołach. Mogłoby coś wpaść. Okazje na razie takie średnie. Najlepszą setę miała Hatta.[TheNormalOne napisał:;6220762]Jak wyglada początek tego meczu bo widzę opery grubo po grane... po statkach z całorocznego widać ze cisna ale czy sytuacje są klarowne ?
Na moje oko to w tym meczu jest wiecej chaosu niz gry w pilke. Niby gospodarze atakuja ale w ich atakach nie ma zadnego pomyslunku. Nie wiem czemu ludzie tak wala te overy. No chyba, ze po pierwszej bramce sie rozkreca i zaczna strzelac. Narazie sredni meczyk a staty nie pokazuja wszystkiego.[TheNormalOne napisał:;6220762]Jak wyglada początek tego meczu bo widzę opery grubo po grane... po statkach z całorocznego widać ze cisna ale czy sytuacje są klarowne ?
HD - HNK Gorica
Over 1.5 @1.44
poprawili sie, piłka dla nas.Co w tych Chinach kręcą lody W ogóle nie depcze na linii, a sędzia gwizda ????
Ja już i tak zarobiony znów dzięki Tobie na tych Chinach, mogliby jeszcze ogarnąć, dziękipoprawili sie, piłka dla nas.
można było grubo cisnąć Qingdao +11,5. Zobaczymy, może się uda win ;-)Ja już i tak zarobiony znów dzięki Tobie na tych Chinach, mogliby jeszcze ogarnąć, dzięki