Zenit over 1,5
Teo strzeli
ako 7
St. Etienne miało awans już przed meczem, pewnie dlatego tak pobawili się wynikiem.Saint Etienne awansowało dzięki temu, ciekawe czy i od nich grosz wpadł ????
Ogladasz moze? Jak wygląda gra Higginsa? Ja teraz wlaczylem ale jest przerwa...Higgins nie wybiera się na German Masters ??? Przegrywa 1-3 z Xintong
A Sparta też czasem nie jakimiś rezerwami?Inter wystawił taki skład, że podejrzewam mieliby problem wyeliminować inne rezerwy z Serie B w Coppa Italia. Sparta już rok temu walnęła Piolego Lazio w Rzymie 3-1. Ponad 2000 kibiców ze Sparty, to będzie ich mecz.
Sparta dobry skład, oni już kończą rok tym meczem. Dla takiej ekipy starcie na San Siro to nie będzie smutny obowiązek jak gwiazdek w Interze.A Sparta też czasem nie jakimiś rezerwami?
TEodosic tez nie gra ?Polecam pograc Milan w kosza! Osobiście jak zobaczyłem ze nie gra De colo i teodosic to wjechałem grubo +3,5 na Milan @1.57
Moim zdaniem over 2.5 może być lekko tam ????A ja atakuje ajax x2 2.19 caloroczny
Ajax cos czuje ze rozstrzygnie ten mecz w 1 polowie
Oni jak nie musza graja dobrze ???? jakos jestem spokojny o ten typ za pare stowek mozna pograc. I sie nie zdziwie jak kartek bedzie duzo ????
handi na rożne jak najbardziej. I we wtorek i w środę i dzisiaj kiedy drużyna musi coś ugrać, to to handi nabija nawet do połowyco myslicie o kartkach w meczu soton-hapoel?
i drugi typ celta vigo -1 handi rozne? ????