Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
ja mam fajnego kupczona....
ale wydaje mi się że za dużo meczy... rano mnie poniosło ????
Fiora dnb............1.67
M tel Aviv -1.5.....2.25 Austria W. dnb.....2.20 !!!!
Celta Vigo...........1.90
i dorzuciłem fajny typ w ZEA Al Nasr 1.95
za 35 funtów ponad 1000
I znowu 0-30 i frajernia, najpierw Lopez, a potem Dodig.
Ja rozumiem, że to tylko turniej pokazowy, no ale kurde.
EDIT: Dobrze, że Bagieta nadaje się do debla tak samo, jak ja do bukmacherki. ????
Dla mnie najlepiej wygląda Celta, pewnie pójdzie na nią masówka. Ja to czekam do oficjalnych składów. Wczoraj Brugge wyszło rezerwami na mecz i Kopenhaga dosyć łatwo weszła
Ja pograłem ligę włoską - Lega Pro - Lucchese - Cremonese, w 30 minucie przy 0-0. Powyżej 2.5 gola, kurs 3.0. Za 150. W 45 minucie gol z karnego i czerwień, zobaczymy, może się uda ????
Wyczuwam dziś dobre wiatry, zresztą to co wyprawia banana jest moją inspiracją ????
spoko cieszę się
jak ktoś pobrał głównie ten 1 zakład na over 4.5 gola (po pięknym kursie)... bo z kolejną bramką zawsze można się przejechać, ale czasem warto
Ja już z nawiązką odbiłem Irakijskie ***** i Atl Madryt dziurawców ????
Przeciez on jest mistrzem w takich sytuacjach w sensie negatywnym oczywiscie. On potrafi caly mecz przy siatce grac na 90% a na koniec 3 pod rzad oddaje i spuszcza glowe w dol i jest koniec.