randomizerr
Użytkownik
Moze chodzi o marze, ewentualnie to jest blad.? ktos wie ?
Ale najprawdopodobniej marza jest mniejsza na handicapie, caloroczniak kursy azjanowe tez ma wyzsze.
Moze chodzi o marze, ewentualnie to jest blad.? ktos wie ?
Niestety, dobrze widziałeś :/Jesli dobrze widziałem to Peter Lines poszedl z 2-0 na 2-6 w snooka :]
Ja gram over 2.5 po kursie 1.75 :-(Boje sie tej masowki na Lechie ???? co myslicie?
ja rowniez jak kolega wyzej gram powyzej 2,5 bramkiBoje sie tej masowki na Lechie ???? co myslicie?
Lemoine - Paolini 2.1
ITF 365
w gdansku dzis aura raczej marna, bardziej sprzyjajaca do grania undera ???? uwazajcie z tym 2,5 skoro gracie over 2,5 to juz chyba lepiej zagrac over 1,5 bramki lechii ja mysle ze tutaj moze sie skonczyc skromnym zwyciestwem lechii, leczna za duzo ostatnio bramek przyjela wiec pewnie bardziej skupia sie na obronie, lechia to z tymi zawodnikami to tez nie sa jacys wirtuozi ofensywyja rowniez jak kolega wyzej gram powyzej 2,5 bramki
dokladamZEA pilka nozna
Al Sharjah-Bani Yas 42 minuta 1:1
typ- al sharjah @ 1.90
gospodarze są poprostu lepsi odrobili starty i powinni ten mecz wygrac poniewaz bani yas to ekipa poprostu o bardzo malych umiejetnosciach w obronie są jak dzieci we mgle, nie mowie ze gospodarze to jacys mocarze ale sa poprostu lepsi po serii porazek czas na wygrana ????