>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
luken7 121

luken7

Użytkownik
Maja poprostu blad w kursach bo powinno byc po rowno . Zagapili sie. Jak cos z tego chcesz grac to lepiej to po wyzszym kursie

domel206 802

domel206

Użytkownik
siema. jest ktos tutaj z osob ktore mialy postawione mecz espadonu ze skra- co w pozniejszym terminie zostal zaliczone jako walkower . jak to buki rozliczyly ktos wie ?

domel206 802

domel206

Użytkownik
ZEA pilka nozna
Al Sharjah-Bani Yas 42 minuta 1:1
typ- al sharjah @ 1.90
gospodarze są poprostu lepsi odrobili starty i powinni ten mecz wygrac poniewaz bani yas to ekipa poprostu o bardzo malych umiejetnosciach w obronie są jak dzieci we mgle, nie mowie ze gospodarze to jacys mocarze ale sa poprostu lepsi po serii porazek czas na wygrana ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
domel206 802

domel206

Użytkownik
ja rowniez jak kolega wyzej gram powyzej 2,5 bramki
w gdansku dzis aura raczej marna, bardziej sprzyjajaca do grania undera ???? uwazajcie z tym 2,5 skoro gracie over 2,5 to juz chyba lepiej zagrac over 1,5 bramki lechii ja mysle ze tutaj moze sie skonczyc skromnym zwyciestwem lechii, leczna za duzo ostatnio bramek przyjela wiec pewnie bardziej skupia sie na obronie, lechia to z tymi zawodnikami to tez nie sa jacys wirtuozi ofensywy

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
ja się bawie dzisiaj tak:
Lechia over 1.5 @1.57
Napoli win @1.30
Lechia win @1.50
Napoli over 2.5 w meczu @1.475
over 2.5 w meczu w Gdańsku @1.70
Inter +0.5 @1.325
Napoli @1.30

Otrzymane punkty reputacji: +7
domel206 802

domel206

Użytkownik
ZEA pilka nozna
Al Sharjah-Bani Yas 42 minuta 1:1

typ- al sharjah @ 1.90

gospodarze są poprostu lepsi odrobili starty i powinni ten mecz wygrac poniewaz bani yas to ekipa poprostu o bardzo malych umiejetnosciach w obronie są jak dzieci we mgle, nie mowie ze gospodarze to jacys mocarze ale sa poprostu lepsi po serii porazek czas na wygrana ????
dokladam
al sharjah over 2.5 @ 1.8

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom