>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Wydaje mi się że spora część kibiców Chorwacji po meczu Cilica się zawineła do domów. Siły na trybunach raczej wyrównane żeby nie powiedzieć że przewaga Latynosów.
Odniosłem dokładnie to samo wrażenie. To jakiś nonsens. Ich kraj walczy o Puchar. Ostatni mecz, decydujący - a oni Sobie poszli w piz*u???

Niepojęte.

Come On Delbonis!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Odniosłem dokładnie to samo wrażenie. To jakiś nonsens. Ich kraj walczy o Puchar. Ostatni mecz, decydujący - a oni Sobie poszli w piz*u???
Niepojęte.
Come On Delbonis!
Może poszli niektórzy na jakieś siku, coś zjeść? Nie każdy wytrzyma 5 godzin siedząc + kolejny mecz przynajmniej ze 2 godziny pewnie. Jutro poniedziałek...

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Może poszli niektórzy na jakieś siku, coś zjeść? Nie każdy wytrzyma 5 godzin siedząc + kolejny mecz przynajmniej ze 2 godziny pewnie. Jutro poniedziałek...
No chyba na sikanie to było dostatecznie czasu między meczami ???? Chyba, że kupa ???? Nie no, może faktycznie wrócą. Ale u nas w kraju czegoś takiego to sobie nie wyobrażam. Wstał byś z miejsca to już by dwóch kolejnych siedziało na nim zanim byś wrócił ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
jak byście ocenili szansę Denver Nuggets w dzisiejszym spotkaniu z Phoenix ?
Chciałbym postawić na Denver, jak wygląda ich gra a jak Phoenix? Ktoś doradzi?

dl13 435

dl13

Użytkownik
Panowie co polecicie z NBA ?
Zastanawiam się czy nie stawiać na Denver. kurs 2.00 kusi
Może ktoś coś podpowie? albo zapronouje coś innego z nba?
Ja dzisiaj gram single Denver, Lakers,
i dubla Sacramento+Pelicans.
Bez szaleństwa ze stawkami, bo żaden z tych meczów pewny, tylko po prostu widzę value ;P

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom