... jednak Turów na wyjazdach to inna drużynaAsseco Gdynia vs Turów Zgorzelec
Energa Czarni vs Rosa Radom
Turów + Rosa @7.08 bet365
Turów + 9,5 @1,8
Turów +13,5 @1,83 1 połowa
Turów wygra 2 kwartę 3pkt lub więcej @2
No i 4/4. Bardzo dobry wieczórViktoria Pilzno ht @2
Odniosłem dokładnie to samo wrażenie. To jakiś nonsens. Ich kraj walczy o Puchar. Ostatni mecz, decydujący - a oni Sobie poszli w piz*u???Wydaje mi się że spora część kibiców Chorwacji po meczu Cilica się zawineła do domów. Siły na trybunach raczej wyrównane żeby nie powiedzieć że przewaga Latynosów.
Może poszli niektórzy na jakieś siku, coś zjeść? Nie każdy wytrzyma 5 godzin siedząc + kolejny mecz przynajmniej ze 2 godziny pewnie. Jutro poniedziałek...Odniosłem dokładnie to samo wrażenie. To jakiś nonsens. Ich kraj walczy o Puchar. Ostatni mecz, decydujący - a oni Sobie poszli w piz*u???
Niepojęte.
Come On Delbonis!
Befica ht 2,5
No chyba na sikanie to było dostatecznie czasu między meczami ???? Chyba, że kupa ???? Nie no, może faktycznie wrócą. Ale u nas w kraju czegoś takiego to sobie nie wyobrażam. Wstał byś z miejsca to już by dwóch kolejnych siedziało na nim zanim byś wrócił ????Może poszli niektórzy na jakieś siku, coś zjeść? Nie każdy wytrzyma 5 godzin siedząc + kolejny mecz przynajmniej ze 2 godziny pewnie. Jutro poniedziałek...
warto. cavs na masakrycznie marnej skuteczności a przecież to nie będzie trwało wiecznieCleveland Cavaliers
1.60
Warto?
To gramy Cavs po 1.83warto. cavs na masakrycznie marnej skuteczności a przecież to nie będzie trwało wiecznie
Ja dzisiaj gram single Denver, Lakers,Panowie co polecicie z NBA ?
Zastanawiam się czy nie stawiać na Denver. kurs 2.00 kusi
Może ktoś coś podpowie? albo zapronouje coś innego z nba?