>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
O 21 Dignitas grają z G2. Duńczycy są teraz na lanie w Szwecji, więc albo będą grali w jakimś gaming roomie, albo na laptopach, bo komputerów turniejowych im nie udostępnią, skillowo drużyny podobne, ale warto próbować coś w stronę g2 po 2.20
warto próbować to takie 2 j?

Grac45 60,4K

Grac45

Forum VIP
Ta bramka Sassuolo to faktycznie dobry hit ???? jak ktoś chce więcej to niech sobie zobaczy jakiego gola &quot;zdobyli&quot; w pierwszym meczu z Rapidem
Warto coś w stronę Rapidu? Jak wyglądają na razie?
Ostatni kwadrans trzeba przyznać, że do nich należał ale i tak za dużo chaosu w sumie w dobrych sytuacjach. Jak druga połowa zacznie się jak pierwsza czyli 30 minut pod dyktando gospodarzy to Genk zabije i będzie po, więc ciężko tu cokolwiek przewidzieć.
e: i Genk znowu mocny początek

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Panowie jaka jest kolejnosc grupy L w LE ? bo flash pokazuje Staue na 3cim a uefa na 2gim, kiedy to oni najgorszy bilans bramkowy maja

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Panowie jaka jest kolejnosc grupy L w LE ? bo flash pokazuje Staue na 3cim a uefa na 2gim, kiedy to oni najgorszy bilans bramkowy maja
Tam mała tabela obecnie obowiązuje.

Villarreal i Steaua mają po 5 pkt, a Zurych 3.

Tam jest taka kaszana, że wszystko się może wydarzyć. Nie przejmowałbym się tym kto jest na którym obecnie ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Tam mała tabela obecnie obowiązuje.
Villarreal i Steaua mają po 5 pkt, a Zurych 3.
Tam jest taka kaszana, że wszystko się może wydarzyć. Nie przejmowałbym się tym kto jest na którym obecnie ????
Mam Steaue 1-3 w długoterminowce grubej :p i to tlyko ona jest niepewna , czyli po prostu w ostatniej kolejce nie moze zdobyc mniej pkt niz Zurych?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mam Steaue 1-3 w długoterminowce grubej i to tlyko ona jest niepewna , czyli po prostu w ostatniej kolejce nie moze zdobyc mniej pkt niz Zurych?
Zurich powinien być nad Bukaresztem teraz. 1:1 na wyjeździe i 0:0 u siebie + lepszy bilans bramkowy.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Muszę Cię zmartwić, ale jak Steaua wtopi w VIllarreal to nic Cie nie uratuje. Zurych nawet przy porażce będzie wyżej od Steauy bo niestety ma lepszy bilans bezpośredni (1:1 w Bukareszcie i 0:0 w Zurychu było) :/

Grac45 60,4K

Grac45

Forum VIP
Jak ktoś ma słabsze nerwy to radzę przypilnować Genk, to jest młoda ekipa i nie raz robią kardynalne błędy, których na szczęście Austriacy nie wykorzystali. Jeśli chodzi o mnie to ja to zostawiam bez żadnych kontr.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom