a kogo mial dac? ????Dać dziadka Karlovica do finału Davis Cup.. gratki dla trenera ????
Ku.. Bydgoszcz stanęła w miejscu
Czy ja wiem czy to byłaby taka niespodzianka?Oglądam mecz Barcelony i nie poznaję tej drużyny...
Wcale nie zdziwiłbym się jak mecz zakończy się niespodzianką i skromnym 1-0 dla gospodarzy..
Dziś w dziale czytałem czy jakąś analizę, że tam Barca chyba od 7 lat nie wygrała.Wcale nie zdziwiłbym się jak mecz zakończy się niespodzianką i skromnym 1-0 dla gospodarzy..
Z taką grą jak dziś El Clasico easy dla królewskich za tydzień.Dziś w dziale czytałem czy jakąś analizę, że tam Barca chyba od 7 lat nie wygrała.
właśnie masakra co oni tam grają, dobrze że tego nie oglądam bo z tego co widzę po statystykach to patola ciężka ???? Myślałem że w tym meczu się już ogarną ale chyba dalej Sociedad to dalej twierdza dla nich ????Dziś w dziale czytałem czy jakąś analizę, że tam Barca chyba od 7 lat nie wygrała.
Na Flashscore patrzę, to ostatnio wygraną Barcelona zaliczyła tam w 2007 roku. ????
Tyle sytuacji...Sociedad gol przed 50:00
@3.00
Barca na razie nie istnieje. Real już 5 strzałów. Powinno być luźno 2-0. Gramy ????
cyrk byl i tak ????karlovic 3 set@8
nie takie cyrki widzialem ;p
Oczywiście, że JMDP tutaj zaważył nad wszystkim.Tak Delbonisa przytulali, a moim zdaniem cały ciężar to dzisiaj wziął JMDP z Cilicem po tym morderczym meczu.