johnq
Użytkownik
Jakiego trenera. Te dziadki grają o swoje być albo nie być. To samo ten marny prezes.Podbeskidzie chyba chce zwolnic trenera..
Jakiego trenera. Te dziadki grają o swoje być albo nie być. To samo ten marny prezes.Podbeskidzie chyba chce zwolnic trenera..
no tu się nie udało choć sytuacji nie brakowało... troszkę szczescia brakło...Czas 2 gola Constanta - przed 40 minutą
4.33 bet365
czekam te 3 minuty żeby było po 30 minucie i próbuje tak ale lżej.....
To cos słabo grają chyba szkoda, że nie ma na Polsacie Sport meczu nie wiadomo czy się starają w ogóle..Jakiego trenera. Te dziadki grają o swoje być albo nie być. To samo ten marny prezes.
0-2chcecie pewniaka to macie pewniaka ????
Rumunia
Constanta do przerwy 3.00 bet365
u mnie pograne grubo przy 2.80
Mecz o 20:45 mi sie wydaje ze over 2.5 to jest do 60minAberystwyt- Bala Town Walia w tym meczu over 2,5 jest raczej sprawa oczywista bo obydwie ekipa maja o co walczyc kurs w okolicach @1.7
tutaj daje link - http://www.flashscore.pl/mecz/EerkuGhP/#szczegoly-meczu
moze ktos sobie wezmie pod uwage i zobaczcie sobie jak gra bala town na wyjazdach a aberystwyth u siebie , praktycznie zawsze jest over 3.5 wiec 2,5 powinno byc miekko
No właśnie nie wiem jak grają. Nie dałem rady iść na mecz. Ale wejdę chyba w over 1.5 gola BB @4.33To cos słabo grają chyba szkoda, że nie ma na Polsacie Sport meczu nie wiadomo czy się starają w ogóle..
No oby bo ja mam ich win może po przerwie postrzelająNo właśnie nie wiem jak grają. Nie dałem rady iść na mecz. Ale wejdę chyba w over 1.5 gola BB @4.33
liczę, że się obudzą tak jak z Zagłębiem.
cieszę się że dużo użytkowników zagrało...0-2
nie mogli tej bramki na 2 4 minuty wcześniej![]()
Jak z Wellingerem to lajtowo 2 punkty traci, w drugiej go połknie ????kurde na Stocha postawiłem h2h to sie wypi.... :/
Nie bardzo rozumiem. Był 33, to jakim cudem miałby w 2 serii odrobić?Ja z Wellingerem to lajtowo 2 punkty traci, w drugiej go połknie ????
A no takim:Nie bardzo rozumiem. Był 33, to jakim cudem miałby w 2 serii odrobić?
w drugiej już nie skaczeJa z Wellingerem to lajtowo 2 punkty traci, w drugiej go połknie ????
otóż skacze ????w drugiej już nie skacze
To jest takie cos, nie wiedziałem, jak Małysz skakał to takich cudów nie było ????A no takim, że skoczył 95% rozmiaru skoczni więc mimo upadku ma prawo startu w 2 serii.
"Kamil Stoch jednak weźmie udział w drugiej serii, bo uzyskał ponad 95% odległości zwycięzcy pierwszej serii, czyli Petera Prevca."
W zeszłym sezonie już bodaj było. Także jeszcze nie wszystko stracone ????To jest takie cos, nie wiedziałem, jak Małysz skakał to takich cudów nie było ????
CSKA jakieś ubytki kadrowe ma może zwycięstwo Baskoni ????Mała stawka.
Barcelona
Baskonia +10.5 pkt
Kurs 2.90