Próbuję z Tobą ????Rostov - Zenit @ over 0,5 gola
Debrecyn - Videoton @ over 0,5 gola w 1 poł.
@ AKO 3,20 stys
bedzie under 0,5
Debrecyn - Videoton @ over 0,5 gola w 1 poł.
@ AKO 3,20 stys
okej, ja tam gram under 0,5 na wegrzech bo ufam dziadkowiWawo zmień leki bo widzę że te co brałeś dotychczas przestały działać
mogło być wcześniej ale ważne, że jeeessstttt:grin::grin::grin:Śląsk - Pogoń over 1,5 do HT @3,2
To są jakieś jaja chciałem tu ich wesprzeć kupić ppv to dotpay nie chcę mi się załadować i nie mogę zapłacić ???? Nie będę z nimi walczyć chyba będzie trzeba tą premke sobie kupić. Nie chcą moich pieniędzy to niehttp://pierwsza.tv/player/watch/1365
LINK DO KSW, polecam premke 5zł na 5 dni, nie będzie cięło, ale za darmo transmisja też będzie ????
5 zł to dwa piwka, polecam kupić premkę, elegancko śmiga ???? za darmo też śmiga ????To są jakieś jaja chciałem tu ich wesprzeć kupić ppv to dotpay nie chcę mi się załadować i nie mogę zapłacić ???? Nie będę z nimi walczyć chyba będzie trzeba tą premke sobie kupić. Nie chcą moich pieniędzy to nie
Dotpay ma problemy. Ja przed chwilą zakupiłem, ale nadal kasa nie doszła.To są jakieś jaja chciałem tu ich wesprzeć kupić ppv to dotpay nie chcę mi się załadować i nie mogę zapłacić ???? Nie będę z nimi walczyć chyba będzie trzeba tą premke sobie kupić. Nie chcą moich pieniędzy to nie
czemu na 1 mapie? Skąd wiesz, że będą pierwsi wybierać mapę?Astralis -3,5 rundy na 1 mapie @1,9