wawo
Użytkownik
bedzie slavia levski 0-0 i undr 0,5 w rapid vienna - poltenRaczej w to nue uwierzę
bedzie slavia levski 0-0 i undr 0,5 w rapid vienna - poltenRaczej w to nue uwierzę
A co ma do rzeczy czy nabija czy nie ? Znasz zasady piłki, nie ma czegoś takiego jak nabity lub nie, zwiększona powierzchnia ciała była- jest karny.Proszę Cię facet, gość z dwóch metrów go nabija a Ty byś karnego chciał?
@meczyk
Trochę mało sytuacji, ale i tak bardzo dobrze się to GD ogląda.
Jak taki obiektywny jestes, to Real na upartego mogl miec 2 karne ;].Barca okradziona z karnego..
haha za co ? Za skoki do wody ? ????Jak taki obiektywny jestes, to Real na upartego mogl miec 2 karne ;].
Mi nie poszło. Trzeba zagrac za depozytCytat: Napisał AKA SHAKAL -> Z tego co wiem musisz wcześniej zagrać za jakaś sumę, dokładnie to nie wiem. Nic nie trzeba.
No więc właśnie, moim zdaniem powinny być dwa karne, po jednym dla Barcy i Realu. Przynajmniej błędy w dwie strony popełnia.Na początku oczywisty karny dla Realu, potem chyba już karnych być nie powinno.
*****burza za 3,2,1.... ????"Barcelona" i "oszukana przez sędziego" nie powinny występować w jednym zdaniu ????
O i już zmieniłeś zdanie widzę, że jednak po jednym. Z tym się zgodzę, bo raz chyba Rakitić ręką dotknął też.No więc właśnie, moim zdaniem powinny być dwa karne, po jednym dla Barcy i Realu. Przynajmniej błędy w dwie strony popełnia.
Nieraz taka sytuacja miała miejsce, w drugą stronę oczywiście też, tyle że skoro Barca swego czasu lała wszystkich to oczywiście dzięki sędziom takie to proste przecież. Dzisiaj moim zdaniem karny dla Realu na początku się należał, ta ręka Carvajala też do odgwizdania."Barcelona" i "oszukana przez sędziego" nie powinny występować w jednym zdaniu ????
Bardziej chodziło mi o faul Mascherano na Lucasie. Ten drugi dla Barcy to 50/50 i tyle.O i już zmieniłeś zdanie widzę, że jednak po jednym. Z tym się zgodzę, bo raz chyba Rakitić ręką dotknął też.