4,6K kuchcik Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3961 Hazard hmm czyli Chelsea tego meczu nie wygra bo nie chcą strzelać Kliknij aby rozwinąć... Typ wygrywający na GD lepiej rzucaj.
Hazard hmm czyli Chelsea tego meczu nie wygra bo nie chcą strzelać Kliknij aby rozwinąć... Typ wygrywający na GD lepiej rzucaj.
2,9K konar25 Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3962 Typ wygrywający na GD lepiej rzucaj. Kliknij aby rozwinąć... Oczywiście remis bedzie.
269,3K Semtex Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3965 Sevilla @3.25 City - Chelsea over 0.5 HT @1.72 Szybki mecz w Menczesterze coś powinno wpaść, a comeback Sevilli też możliww jak tak obejrzałem końcówkę pierwszej połowy. Kliknij aby rozwinąć... Sevilla chyba na będzie ale Cahill co pięknego samobója wbił hahaha. Bramka do konkursu na gola kolejki w PL ????
Sevilla @3.25 City - Chelsea over 0.5 HT @1.72 Szybki mecz w Menczesterze coś powinno wpaść, a comeback Sevilli też możliww jak tak obejrzałem końcówkę pierwszej połowy. Kliknij aby rozwinąć... Sevilla chyba na będzie ale Cahill co pięknego samobója wbił hahaha. Bramka do konkursu na gola kolejki w PL ????
1,3K _hank_ Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3966 Granada 3 gol 5.00 Po takim kursie moim zdaniem warto, grają w 2 połowie lepiej a kontrami robią spore zameszanie
Granada 3 gol 5.00 Po takim kursie moim zdaniem warto, grają w 2 połowie lepiej a kontrami robią spore zameszanie
2,2K pawel105 Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3967 Besiktas mecz siatka @2,30 Unibet Kliknij aby rozwinąć... ????
H 902 hank Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3968 Co za kaleka z tego Cahilla, na rożny miał wybić rozdziw.
269,3K Semtex Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3970 Działa wam ten cash out w bahu? Bo ja jeszcze żadnego kuponu nie mogłem zamykać.
970 bartolini1 Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3971 Skoki, pierwsza seria: Klimov - Amman 1 Stoch - Kraft 1 @2,85 sts (z podatkiem)
2K prezezo Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3973 Działa wam ten cash out w bahu? Bo ja jeszcze żadnego kuponu nie mogłem zamykać. Kliknij aby rozwinąć... Ten cashout to jedna wielka porażka. Tam masz w regulaminie napisane kiedy on działa. Generalnie jak to przeczytasz to będziesz wiedział tyle, że raczej nigdy nie będziesz mógł z niego skorzystać.
Działa wam ten cash out w bahu? Bo ja jeszcze żadnego kuponu nie mogłem zamykać. Kliknij aby rozwinąć... Ten cashout to jedna wielka porażka. Tam masz w regulaminie napisane kiedy on działa. Generalnie jak to przeczytasz to będziesz wiedział tyle, że raczej nigdy nie będziesz mógł z niego skorzystać.
2,7K otekos Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3974 Panowie jakieś nowe info na temat przelewów24? Kiedy udostępnią opcję na PKO?
2K prezezo Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3977 Panowie jakieś nowe info na temat przelewów24? Kiedy udostępnią opcję na PKO? Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem, ale Dotpay działa. A to to samo praktycznie.
Panowie jakieś nowe info na temat przelewów24? Kiedy udostępnią opcję na PKO? Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem, ale Dotpay działa. A to to samo praktycznie.
2,7K otekos Użytkownik Grudzień 3, 2016 #3978 jak zapłacić Dotpayem w Unibecie lub Betssonie? nigdzie nie widze tej opcji