josekubinho
Użytkownik
SK 2 mapa @4.33
ten kurs to jakis zart?
ten kurs to jakis zart?
Nie za bardzo się na tym znam ale jaki niby ma być kurs skoro ci drudzy jadą jak chcą?SK 2 mapa @4.33
ten kurs to jakis zart?
a co powinno być @43? :grin:SK 2 mapa @4.33
ten kurs to jakis zart?
To może 30/10 tym razem? ????SK 2 mapa @4.33
ten kurs to jakis zart?
Ilez juz tych pieniazkow wydanych na "glupotki" na buku ????jak to kiedys mowila moja babcia, pieniążki wydane na głupotki ????
w 4 rundzie SK pokazalo poziom ????
Poczekaj.Hmm wplacalem na pinka i gdzies pieniazki sie zagubily. Z konta zdjelo ale nie ma tego przelewu anie w historii ani na pinku. Saldo ksiegowe nie uwzglednia tego przelewu ale z salda dostepnego zdjelo. Mial ktos tak?
po terro owszem, po ct może być kompletnie na odwrót. Pistoletówka zadecyduje.To może 30/10 tym razem? ????
Przecież po przebiegu tej mapy widać że SK nie ma podejścia jak na razie
Twoj overek na kosza w arg wejdzie ????Pre,tej nocy działy sie cuda.
dlugo czekales? To trwa juz ze 40minPoczekaj.
Sorry, że tak długo, ogólnie Rockets to pozytywne zaskoczenie (przynajmniej moim zdaniem) w tym sezonie. Mają siłę rażenia zza łuku i poszli na wymianę ognia z GSW, którzy mimo ostatnich wyników moim zdaniem są gorsi niż sezon temu, jakoś się tak gra nie klei. Cały mecz punkt za punkt, tu jedni na +10, tu drudzy wyrównują i wychodzą na 5 przewagi. Potem już się happy basket zaczął w dogrywkach, Harden przypalił trójkę jak od dwóch minut nikt nie mógł trafić i już poszło.Dzięki za odpowiedź. Jak dla mnie Nuggets chimeryczyna ekipa, bez presji na grę w playoffach. Fakt, biorąc pod uwagę styl Rockets jak im 3 siądzie to może być ciekawe.
Co się działo w meczu z GSW, możesz mi skrócić?
Moze bedzie jakas cofka kasy na konto, bo cos poszlo nie tak.dlugo czekales? To trwa juz ze 40min
Jeszcze Ci to SK wejdzie ????Faze bierze ten turniej