ullysses
Użytkownik
Ledwo napisałem i gol. Chyba nikt nie zdążył?Rostov rezerwa tam możliwa współpraca miedzy zespołami. Dzis powinien wygrać Rostov-2.5
Ledwo napisałem i gol. Chyba nikt nie zdążył?Rostov rezerwa tam możliwa współpraca miedzy zespołami. Dzis powinien wygrać Rostov-2.5
kolego, moze troszke pokory. taka pewnosc i butnosc w obstawianiu jest zalosna. 10 minuta meczu, a Ty juz bys rozliczal zaklad nazaraz wjedzie sprawdzony typ i potwierdzony z australi ???? bet365 oczywiscie
kurs over 1.8
Victory - Glory
remis HT 2.37
naucz sie czytac ze zrozumieniem i napisz mi w ktorym miejscu rozliczylem juz ten zaklad nakolego, moze troszke pokory. taka pewnosc i butnosc w obstawianiu jest zalosna. 10 minuta meczu, a Ty juz bys rozliczal zaklad na
Skad nagle w kazdym panstwie masz informatora? Wchodzisz na ichniejsze fora bukmacherskie i tlumaczysz analizy?
JestW tych drużynowych w tenisie jest powerpoint w tym roku bo nie wiem a dopiero włączyłem?
nie musicie dziekowac ale mozecie, podziekuje informatorowizaraz wjedzie sprawdzony typ i potwierdzony z australi ???? bet365 oczywiscie
kurs over 1.8
Victory - Glory
remis HT 2.37
Dzieki dla mnie bomba jak wczoraj ta lehwiya z kataru...latwiej nie moznanie musicie dziekowac ale mozecie, podziekuje informatorowi
skąd ten informator, daj jakieś namiary sam bym mu podziękował ????nie musicie dziekowac ale mozecie, podziekuje informatorowi