>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
rodd 136

rodd

Użytkownik
Mówisz o meczu z Eagles? Przecież wtedy weszło
Z Kansas ;)
E: przepraszam w Denver nie Dallas ???? Ogladalem ten mecz do bialego rana praktycznie i nie moglem uwierzyc w ten wykop Denver z takiej odleglosci a pozniej prawie slupek Chiefs.

rodd 136

rodd

Użytkownik
Nhl
capitals ML @ 1.75

Niski kurs ale widac ze Ovechkin i spolka innego wyniku jak wygrana w 60&#39; nie biora pod uwage ????
Polecam
Szkoda tej bramki o ktorej wspominalem wczesniej ale trzeba tez przyznac, ze Islanders wcale nie przyjechali po baty ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Szkoda tej bramki o ktorej wspominalem wczesniej ale trzeba tez przyznac, ze Islanders wcale nie przyjechali po baty ????

Zgadza sie ale ale mysle ze wygra poprostu lepsza druzyna, a taka niewatpliwie jest druzyna z capitals. Widac ze im zalezy

leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
a Capitals jak myślicie ogarną wina w 60? oglądałem 1tercje, patrzę teraz na wynik i lekkie zdziwko bo myślałem że strzelili już 2/3 bramki patrząc na przebieg 1 tercji. w 2 też dominowali?

domel206 802

domel206

Użytkownik
a Capitals jak myślicie ogarną wina w 60? oglądałem 1tercje, patrzę teraz na wynik i lekkie zdziwko bo myślałem że strzelili już 2/3 bramki patrząc na przebieg 1 tercji. w 2 też dominowali?

Dominowali ale robia mnostwo bledow nie wykorzystuja PP i nie wiem jak to sie skonczy

domel206 802

domel206

Użytkownik
Caps są po prostu niemożliwi... Co mecz to samo, kompletna dominacja, 0 skuteczności i w 3 kwarcie wylew
Przeciez oni popelnili bledy na poziomie juniora.... wczoraj to pisalem i sie powtorze jesli w nhl jest kurs ponizej 1.8 /1.9 to oznacza ich przegrana i to w 60&#39;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom