pewniak1992
Użytkownik
jak wejdzie to polecam, a jak nie wejdzie to nie polecam, tak powiem :grin:ok jak polecasz to gramy ????
jak wejdzie to polecam, a jak nie wejdzie to nie polecam, tak powiem :grin:ok jak polecasz to gramy ????
Kurde nie wierze normalnie nie wierze w to co sie teraz stało. Cały dzien na jednym z portali mówili, ze bedzie łamak w meczu Goa. Jeden gosc podał dokładny wynik 5:4 i dałem za głupiego piecioka przy stanie 2:3 i co? 5:4 w 95 min ???? 255 zł za 5 zł ????
na całorocznym oczywiscie nie dało się zagrać , poblokowane zakłądy ..Badminton
Jordan Hart wygra 2:0 @6,00
zamykaj ????
ogladasz czy po statach ?jak wejdzie to polecam, a jak nie wejdzie to nie polecam, tak powiem :grin:
Tak wiem, chętnie bym sie podzielił, ale sam od niedawna korzystam z tego źrodła. Jak bede cos miał wiecej chętnie sie podzielę.wiesz że jeśli chcesz byc szanowany na forumku to takie info wlasnie sie podaje w tym oto miejscu ???? a pisanie ze weszlo nie ma sensu bo nikt o tym nie wiedzial oprocz Ciebie ????
kursy na Sociedad lecą, ja w nich wszedłem, nawet w ich over 2.5. Coś czuję, że poważnie podejdą dziś do meczu.
Ze stawką jednak nie szalałem.
nie polecam :<Al-Mu Aidar over 0,5 ht @2,25 polecam b365
Rulli, T. Ramírez, C. Martínez, J. Zaldua, Raúl Navas, I. Martínez, Aritz, Yuri B., Illarra, Granero, Zurutuza, Canales, Zubeldia, Carlos V., D. Concha, Juanmi, Willian J. & Bautista.masz jakies info co do kadry meczowej realy ?
20 sekund po tym jak napisałeś kurs jest 2.15?reczna
Gomel - Minsk
Minsk wygra @3.25
to tez mi sie wydaje że warto, ale raczej czysty win kurs jeszcze nie jest taki zly ????Rulli, T. Ramírez, C. Martínez, J. Zaldua, Raúl Navas, I. Martínez, Aritz, Yuri B., Illarra, Granero, Zurutuza, Canales, Zubeldia, Carlos V., D. Concha, Juanmi, Willian J. & Bautista.
Oyarzabal kontuzja, Xabi Prieto zawieszenie.
Vela pewnie zacznie na ławce, podobnie jak Willian Jose i i Zurutuza.
tak.......20 sekund po tym jak napisałeś kurs jest 2.15?
krylia sovetov - spartak over 3,5 2.0 bet365 POLECAM grubasnie
info od ziomeczka z moskwy