>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
Kurde nie wierze normalnie nie wierze w to co sie teraz stało. Cały dzien na jednym z portali mówili, ze bedzie łamak w meczu Goa. Jeden gosc podał dokładny wynik 5:4 i dałem za głupiego piecioka przy stanie 2:3 i co? 5:4 w 95 min ???? 255 zł za 5 zł ????

wiesz że jeśli chcesz byc szanowany na forumku to takie info wlasnie sie podaje w tym oto miejscu ???? a pisanie ze weszlo nie ma sensu bo nikt o tym nie wiedzial oprocz Ciebie ????

ullysses 114

ullysses

Użytkownik
wiesz że jeśli chcesz byc szanowany na forumku to takie info wlasnie sie podaje w tym oto miejscu ???? a pisanie ze weszlo nie ma sensu bo nikt o tym nie wiedzial oprocz Ciebie ????
Tak wiem, chętnie bym sie podzielił, ale sam od niedawna korzystam z tego źrodła. Jak bede cos miał wiecej chętnie sie podzielę.

ice29 251

ice29

Użytkownik
kursy na Sociedad lecą, ja w nich wszedłem, nawet w ich over 2.5. Coś czuję, że poważnie podejdą dziś do meczu.

Ze stawką jednak nie szalałem.

ice29 251

ice29

Użytkownik
masz jakies info co do kadry meczowej realy ?
Rulli, T. Ramírez, C. Martínez, J. Zaldua, Raúl Navas, I. Martínez, Aritz, Yuri B., Illarra, Granero, Zurutuza, Canales, Zubeldia, Carlos V., D. Concha, Juanmi, Willian J. &amp; Bautista.
Oyarzabal kontuzja, Xabi Prieto zawieszenie.
Vela pewnie zacznie na ławce, podobnie jak Willian Jose i i Zurutuza.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Rulli, T. Ramírez, C. Martínez, J. Zaldua, Raúl Navas, I. Martínez, Aritz, Yuri B., Illarra, Granero, Zurutuza, Canales, Zubeldia, Carlos V., D. Concha, Juanmi, Willian J. &amp; Bautista.

Oyarzabal kontuzja, Xabi Prieto zawieszenie.

Vela pewnie zacznie na ławce, podobnie jak Willian Jose i i Zurutuza.
to tez mi sie wydaje że warto, ale raczej czysty win kurs jeszcze nie jest taki zly ????

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
krylia sovetov - spartak over 3,5 2.0 bet365 POLECAM grubasnie
info od ziomeczka z moskwy

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom