q7dwa9
Użytkownik
niestety lipa :-|aa poszedłem za ciosem NiP wygra mecz po 1,450 Pinek [/url]
niestety lipa :-|aa poszedłem za ciosem NiP wygra mecz po 1,450 Pinek [/url]
Co zmarnowali to ichNie ma co czekać drugiej godziny.
Wilki 1 kwarta DNB @1.65
Ostatnimi czasy biorą wszystkie 1 kwarty ????
- dlugo nie trzeba bylo czekac na 5 bramek ???? ) uwage bo za chwile znowu cos wpadnie !serio mowisz ?
z startem lublin ?
dobra paniska
jak wiecei teraz jest mecz MLS
toronto gra z montrealem pierwszy mecz skonczyl sie 3:2 dla impacat
teraz jest przerwa i prowadzi 2:1 toronto
co oznacza ze montreal musi wyrownac i zaczna atakowac a to oznacza tylko jedno duzooooo bramek !!! jak to mls beda kontry beda bramki nawet jak wyrownaja na 2:2 to toronto sie rzuci do ataku i montreal bedzie mogl skontrowac, tak czy inaczej zapowiada sie ciekawa polowa i radze sledzic ????
od siebie daje
over4.5 @ 1,8 - oczywiscie warto poczekac do kursu 2 ale ja wiem ze tutaj bramka moze pasc bardzo szybko i ja nie czekam, oczywiscie z kazda minuta kurs bedzie rosl i nawet jak bd 70 minuta to warto atakowac nastepne 2 bramki, taka specyfika mls ????
Jeszcze 2 bramki myśle, że wpadną- dlugo nie trzeba bylo czekac na 5 bramek ???? ) uwage bo za chwile znowu cos wpadnie !
Jeszcze 2 bramki myśle, że wpadną
oni mieli 1 wygrac, zauwazylem w tym sezonie ze jak jest kurs ponizej 2 albo ponizej 1,9 to trzeba atakowac w 2 stronee ????Pingwiny 2 tercja @2
Raczej wezmą
Racja też nie zwróciłem na to uwagi, zalepione oczy mam hahahahanie, juz nie ????
ja zapomnialem ze 3:2 to dogrywka wiec juz zostanie, ewentualnie jakis staly fragment gry ale z akcji pewnie nie bedzie brami za duzo do stracenia zeby ktos ryzkowal ????
Pingwiny to mi lubią zalepiać, jak zazwyczaj po nocy gram na underdogów tak dziś kuszą faworyci, zobaczymy co z tego będzie ????oni mieli 1 wygrac, zauwazylem w tym sezonie ze jak jest kurs ponizej 2 albo ponizej 1,9 to trzeba atakowac w 2 stronee ????
Hmm to samo jest przy Andersonie a grał przed chwilą heh ????Did not play. Czyli nie gra przez decyzję trenera.
Niestety nie dali rady już rozliczam i zwijamPingwiny 2 tercja @2
Raczej wezmą