>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
strzala 377

strzala

Użytkownik
Panowie ciekawostka, w meczu Murphy - Dale rozegrali Panowie cztery frame i aż niesamowite, cztery walki o pierwsze dobre wyjście do stołu wygrał Dale! Wynik? Murphy 3-1 ???? Mnóstwo błędów ze strony Dominica przy wbijaniu i kontrolowaniu wtedy białej bili ale w rywalizacji o stół wygrywa na razie 100% pojedynków

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
W tej rundzie Coppa Italia wszyscy będą grać rezerwami, więc pozostaje tylko kwestia czy goście z niższej ligi coś wykorzystają. Rok temu w tej samej rundzie odpadło Sassuolo i Palermo. Chociaż jak się przyglądałem dzisiaj tym zespołem z Serie B to raczej marne szansę na masowe niespodzianki. Jutro będzie ciekawiej.
e; Cesena nie gorsza z rotacją od gospodarzy, wszystko co najlepsze na ławce.

Otrzymane punkty reputacji: +6
domel206 802

domel206

Użytkownik
Moim zdaniem warto i ja pobieram właśnie.
Empoli win @2,10

powiem wam szczerze, Empoli gra naprawde rezerwami wiekszosc zawodnikow jest bez rytmu meczowego bo nawet z ławki nie wchodza, w szegolnosci formacja ofensywna jest bardzo rezerwowa, ale z 2 strony cesena gra tez gorszym skladem i w swoich szeregach maja zawodnikow stosunkowo mlodych więc doswiadczenie jest po stronie Empoli + na pewno taki że rezerwy chca sie pokazac ???? mysle ze warto poczekac na rozwoj w 2 polowie i dopiero cos atakowac ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom