W meczu Torino padnie bramka do 80' ~2,25
ja pierdykam pogralem roma race to 7 rr jak bylo 1:5 a tutaj sie zrobilo 6:5Atalanta miażdży Romę w II połowie.
Atalanta win @4,75
Atalanta 3. gol @3,40.
Arka jeszcze strzeli1.25 na Termalice przy prowadzeniu 2;1 i grają w przewadze to nie za duzo ?
Teraz słupek gospodarzy...ja pierdykam pogralem roma race to 7 rr jak bylo 1:5 a tutaj sie zrobilo 6:5
wlochy... ????
Cronte v Turyn ponizej 0.5 gola @ 2.25
Tutaj słabo to wygląda, kopanina i tyle, zero klarownych sytuacji w drugiej połowie.
Całoroczny
Przeciez praktycznie wszystkie ligi typu Belgijska, Holenderska, Polska to sa ligi pol-profesjonalne. Jesli taki Anderlecht wychodzi na druga polowe i traci 2 gole w 4 minuty to tylko pokazuje jakosc zespolow z topu...badz Twente od 10 minuty gra 11 na 10, strzela gola i kilka chwil pozniej traci bramke i nie potrafi wyciagnac zwyciestwa. To sa ligi pol-profesjonalne i tyle. Takie moje zdanie ????ja juz sie wyleczylem po kliku kolejkach naszczescie, teraz gram lige szwajcarską i belgijską i jak wspomniałes polską ale ta jest nieobliczalna
jak Atalanta wyrównała a w roznych bylo 1:5 to ze Atalanta pierwsza zdobedzie 7 rr byl kurs chyba 70Teraz słupek gospodarzy...
Czyli liga hiszpańska też jest pół-profesjonalna skoro Barcelona nie potrafi wcisnąć gola Maladze, grając dodatkowo 30 minut w przewadze zawodnika?Przeciez praktycznie wszystkie ligi typu Belgijska, Holenderska, Polska to sa ligi pol-profesjonalne. Jesli taki Anderlecht wychodzi na druga polowe i traci 2 gole w 4 minuty to tylko pokazuje jakosc zespolow z topu...badz Twente od 10 minuty gra 11 na 10, strzela gola i kilka chwil pozniej traci bramke i nie potrafi wyciagnac zwyciestwa. To sa ligi pol-profesjonalne i tyle. Takie moje zdanie ????
warto mocniej PSG +2.5 ?PSG @2,37 bet365
A patrzyłem na te rożne i nie zagrałem... Było po @14 :grin:jak Atalanta wyrównała a w roznych bylo 1:5 to ze Atalanta pierwsza zdobedzie 7 rr byl kurs chyba 70
hahahahahahaha
moc siekiery jest ze mną, wydawalo sie niemozliwe ze Rome tak stłamsi taki sredniak masakra
od 0:5 do 8:5 w roznych zachwile będą miec 9 kurs byl ponad 100 na to
dla mnie to jest jakis walek, pierwszy raz cos takiego widze, mysle ze na kursie 120 zarobili sporo
Angielska tak samo :] Udowadniają to co roku w pucharach.
http://www.flashscore.pl/mecz/G48nMXuo/#szczegoly-meczuPrzeciez praktycznie wszystkie ligi typu Belgijska, Holenderska, Polska to sa ligi pol-profesjonalne. Jesli taki Anderlecht wychodzi na druga polowe i traci 2 gole w 4 minuty to tylko pokazuje jakosc zespolow z topu...badz Twente od 10 minuty gra 11 na 10, strzela gola i kilka chwil pozniej traci bramke i nie potrafi wyciagnac zwyciestwa. To sa ligi pol-profesjonalne i tyle. Takie moje zdanie ????