jozzy22
Użytkownik
Seul - LG
Typ: 2( -1.5) IV kw. Kurs: 1.85 Sportingbet
Seul ma dużą przewage więc jest szansa,że się już nie będą spinać w ostatniej kwarcie
Seul - LG
Typ: 2( -1.5) IV kw. Kurs: 1.85 Sportingbet
Seul ma dużą przewage więc jest szansa,że się już nie będą spinać w ostatniej kwarcie
Taaa.. nie zagram Novaka bo jest to zbyt proste ???? świetny argument a debla nie tykam bo Klassen zaskakują to czemu mieli by tego nie zrobić i dziś?Za ładnie to na dzisiaj wygląda i za prosto. Novak + Kontineny byłby dublem dnia, ale jak dla mnie jest to zbyt proste.
Na papierze to Chelsea to bierze. Boro nie ten poziom, cos tam próbują grać ale jakości nie widzę. Chelsea ostatnio maszyna. Hazard wrócił do formy sprzed 2 sezonów. Ja tu widzę wygraną do 0 Chelsea.Ludziska jak to jest z tym Chelsea? Faktycznie warto? Bo ta masówka trochę odstrasza.
Zgadzam się z tym ze Chelsea super forma ale Boro umie się postawić co pokazały mecze z City i przede wszystkim z Arsenalem gdzie mogli spokojnie wygrać. Jak ich Karanka dobrze ustawi to pewnie Chelsea sie trochę pomęczy.Na papierze to Chelsea to bierze. Boro nie ten poziom, cos tam próbują grać ale jakości nie widzę. Chelsea ostatnio maszyna. Hazard wrócił do formy sprzed 2 sezonów. Ja tu widzę wygraną do 0 Chelsea.
zawaliło Wizards, Wall i Beal ... Gortat.....................reszta- ławka (albo jej brak) czyli miernota ????Wizards + Orlando-3,5 + Boston
ładne ako ????
1-3
Pany pytanko mam. Mając kasę na całorocznym i dorzucając do tego lojalkę kasa na kupony jest brana najpierw z tej lojalki czy najpierw ta moja, a na końcu z lojalki?
Żeby nie było offtopu
Hyundai-Pink Spiders [email protected]