Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ktos miał mecze z PLK które nie są na live bet365? bo Krosno wygrało ostatnie na ako i czekam już półtorej godziny, nie wiem czy wgl dzisiaj sie spodziewać tej kaski :d
G2 ma jakieś szanse na duście? Niby ostatnie dwa dusty wygrali z SK (na Epicenter w październiku i na finałach ECSa w czerwcu), ale to było dawno temu w sumie a ja ostatnio nie śledzę sceny aż tak dokładnie
G2 ma jakieś szanse na duście? Niby ostatnie dwa dusty wygrali z SK (na Epicenter w październiku i na finałach ECSa w czerwcu), ale to było dawno temu w sumie a ja ostatnio nie śledzę sceny aż tak dokładnie
Ktos miał mecze z PLK które nie są na live bet365? bo Krosno wygrało ostatnie na ako i czekam już półtorej godziny, nie wiem czy wgl dzisiaj sie spodziewać tej kaski :d