Jaka musi byc karta ? kredytowa czy debetowa ? wpisuje wszystkie dane nr karty ten kod crv i niechce isc...Z czym dokładnie problem?
Ponawiam over 9,5 10,00 za drobne - 77 minuta 6:2Pogoń Szczecin - Wisła
over 8,5 3,40
Jeszcze 30 minut gry, a jest 6:1, brakuje tylko 2 bramek.
gdzie to? W b365 chyba nie dadza :/Optic vs Fnatic
Optic 2:0 @2.6
gramy grubo ????
ja płacę debetową, dziś popołudniu wykupywałem premium i poszło bez problemu. Możesz Twoją kartą płacić w internecie? Nie masz limitów w banku na transakcje internetowe?Jaka musi byc karta ? kredytowa czy debetowa ? wpisuje wszystkie dane nr karty ten kod crv i niechce isc...
pinnacle mysle ze bet wrzuci mecz za 15min moze sie zaczniegdzie to? W b365 chyba nie dadza :/
Wiesz co mam 2 karty milenium i pko a co do limitow to nie wiem szczerze mowiac...ja płacę debetową, dziś popołudniu wykupywałem premium i poszło bez problemu. Możesz Twoją kartą płacić w internecie? Nie masz limitów w banku na transakcje internetowe?
git czekamy na kursy, a pisalem na czacie to napisali ze nie bedzie ????Jest na bet
Ciężko mi powiedzieć, ja płaciłem kartą mBanku i było ok, jeszcze w zeszłym miesiącu płaciłem paypalem bo była taka możliwość, teraz coś zmienili i można tylko kartą. Ale problemu nie miałem.Wiesz co mam 2 karty milenium i pko a co do limitow to nie wiem szczerze mowiac...
Tak wszystkie nr z karty podaje ok w domu mam jeszcze karte debetowa bo te 2 sa platniczeCiężko mi powiedzieć, ja płaciłem kartą mBanku i było ok, jeszcze w zeszłym miesiącu płaciłem paypalem bo była taka możliwość, teraz coś zmienili i można tylko kartą. Ale problemu nie miałem.
W zasadzie teraz takie czasy, że debetówką w internecie zapłacisz pewnie z każdego banku, dobrze podajesz nr karty i kod CVV (3 -cyfrowy numer na odwrocie karty, zaraz po czterech ostatnich cyfrach numeru karty)?
1-0 87 minAEL Limassol - Apoel Nikozja
over 0.5 @ 2.25 bet365
Optic takie dobre na Cbble ?Optic 1 mapa @1.72
10/10
najlepsza ich mapaOptic takie dobre na Cbble ?
Thun @ 4.33 bet365
po przerwie wyrownali i cisnal o wygrana