tomek80
Użytkownik
Favors,Hill ...Moim zdaniem większe po stronie Chicago. Rondo, Carter-Williams, McDermott to solidni zawodnicy. Dla mnie ten mecz to no-bet.
Zgadza sie po stronie Chicago rowniez.
Mała stawka, na koniec dnia.
Favors,Hill ...Moim zdaniem większe po stronie Chicago. Rondo, Carter-Williams, McDermott to solidni zawodnicy. Dla mnie ten mecz to no-bet.
Liczyłem,że w 3Q jeszcze pogrająJozzy, taki duzy handi przy tak duzym prowadzdniu. Dziwie sie,źd tak grasz.
Zagram cos na Chicago Bulls 2.20
Spore braki po stronie Utah, choc w Chicago Rondo też out
21;25Siatka
Taraz - Altai
Taraz wygra 3 set @4,33
warto to grać ? Mayer mnie wczoraj wyyebał wypadałoby odrobić ale nie ogarniam tego zupełnie, jednak twoje typy miażdżą, więc daj znać czy to warte grania, widzę kursy lecąNa rano widze,ciekawy kurs w KBL.
Sonicboom 3.10
dzisiejszymGalatasaray - Darrusafaka
Ciekawe wieści płyną z obozu Galaty. Z drużyny karnie wyrzucono Russa Smitha i Justina Dentmona (najlepszego strzelca) za niesportowe zachowanie w czasie wolnym. Na 100% nie zagrają w jutrzejszym spotkaniu z Darrusafaką, przez co w ekipie jest tylko jeden obrońca.
Kurs jest warty gry ...chyba,ze są jakies kontuzje.warto to grać ? Mayer mnie wczoraj wyyebał wypadałoby odrobić ale nie ogarniam tego zupełnie, jednak twoje typy miażdżą, więc daj znać czy to warte grania, widzę kursy lecą
Smith nie gra juz od ilus spotkan, ale strata Dedmonda to spore osłabienia. Kursy nie wskazują na to,bo jak sie nie myle,to od wczoraj sie nie zmienilyGalatasaray - Darrusafaka
Ciekawe wieści płyną z obozu Galaty. Z drużyny karnie wyrzucono Russa Smitha i Justina Dentmona (najlepszego strzelca) za niesportowe zachowanie w czasie wolnym. Na 100% nie zagrają w dzisiejszym spotkaniu z Darrusafaką, przez co w ekipie jest tylko jeden obrońca.
Edit: mecz dzis
ok, czekam na info, nagrodzę reputkąKurs jest warty gry ...chyba,ze są jakies kontuzje.
Wrzuce info przed meczem.