>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
G 370

golkiper

Użytkownik
Na rano widze,ciekawy kurs w KBL.
Sonicboom 3.10
warto to grać ? Mayer mnie wczoraj wyyebał wypadałoby odrobić ale nie ogarniam tego zupełnie, jednak twoje typy miażdżą, więc daj znać czy to warte grania, widzę kursy lecą

D 570

duff999

Użytkownik
Galatasaray - Darrusafaka
Ciekawe wieści płyną z obozu Galaty. Z drużyny karnie wyrzucono Russa Smitha i Justina Dentmona (najlepszego strzelca) za niesportowe zachowanie w czasie wolnym. Na 100% nie zagrają w dzisiejszym spotkaniu z Darrusafaką, przez co w ekipie jest tylko jeden obrońca.
Edit: mecz dzis

loj99 530

loj99

Użytkownik
Ciekawe wieści płyną z obozu Galaty. Z drużyny karnie wyrzucono Russa Smitha i Justina Dentmona (najlepszego strzelca) za niesportowe zachowanie w czasie wolnym. Na 100% nie zagrają w jutrzejszym spotkaniu z Darrusafaką, przez co w ekipie jest tylko jeden obrońca.
dzisiejszym

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
warto to grać ? Mayer mnie wczoraj wyyebał wypadałoby odrobić ale nie ogarniam tego zupełnie, jednak twoje typy miażdżą, więc daj znać czy to warte grania, widzę kursy lecą
Kurs jest warty gry ...chyba,ze są jakies kontuzje.
Wrzuce info przed meczem.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ciekawe wieści płyną z obozu Galaty. Z drużyny karnie wyrzucono Russa Smitha i Justina Dentmona (najlepszego strzelca) za niesportowe zachowanie w czasie wolnym. Na 100% nie zagrają w dzisiejszym spotkaniu z Darrusafaką, przez co w ekipie jest tylko jeden obrońca.

Edit: mecz dzis
Smith nie gra juz od ilus spotkan, ale strata Dedmonda to spore osłabienia. Kursy nie wskazują na to,bo jak sie nie myle,to od wczoraj sie nie zmienily

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
M United- Taipans kosz
Goscie ze sporymi szansami na zwyciestwo, Malbourne notuje serie 6 poraźek i wcale nie jest to dobra wiadomosc bo to zyciestwo musi przyjsc,takze bedzie mega motywacja.
Pogram Taipans za drobniaki.
2.65

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
handi +4,5 do grania ? na Taipanas ?
Handi w Austr to mega loteria, bo tam z reguły jest szybki basket i ciąg czesto na ślepo na kosz.
Jak poniosĺes duze straty wczoraj to nie chciałbym Cie wciągnąc na mine, bo zaczną ceglic i roznie to moze byc.

G 370

golkiper

Użytkownik
nie no nie aż tak duże ???? jakiś % budżetu, ja jestem świadom grania czyichś typów i pretensji miał nie będę ???? co nie zmienia faktu, że chyba kursy na handi przesadzone na gości
ps. co to znaczy &quot;ceglić&quot; ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom