Widzę go pierwszy raz, ale na pierwszy rzut oka nie wydaje mi się. Fajny bh, ale praca nóg nie ta, nie jest też według mnie w tym wszystkim tak naturalny jak chociażby Zverev, Bublik czy Shapovalov.
Widzę go pierwszy raz, ale na pierwszy rzut oka nie wydaje mi się. Fajny bh, ale praca nóg nie ta, nie jest też według mnie w tym wszystkim tak naturalny jak chociażby Zverev, Bublik czy Shapovalov.
Ja go już widzę któryś raz i od pół roku zrobił ogromny postęp. Dodatkowo nie jest jednowymiarowym czajnikiem jak np. Bublik. Shapovalov też mi się podoba gra kombinacyjnie i dużo miesza coś nowego.
Było nie zapeszać ???? , kto oglądał to "żalu" mieć nie ma prawa, kto przeczytał i się zasugerował tego osobiście przepraszam. Drugi mecz z kolei, gdzie wynik zupełnie nie oddaje przebiegu gry - jeśli chodzi o over.
Było nie zapeszać ???? , kto oglądał to "żalu" mieć nie ma prawa, kto przeczytał i się zasugerował tego osobiście przepraszam. Drugi mecz z kolei, gdzie wynik zupełnie nie oddaje przebiegu gry - jeśli chodzi o over.
Napisał KuBuEvil
"Najbardziej mnie wkurzyła poprzeczka chyba w 86 minucie.. walnął na siłe a jakby strzelił po ziemi do boku to może by wpadł gol.."
Gdyby to była tylko jedna 100, to bym się tak nie wk...ił, ale to już drugi mecz mi CCM wykręcają (poprzednio z Jetsami mogło być z 8 bramek - poważnie)!