Masakra, co? Ale to już nie pierwszy raz ktoś łapie formę, a potem przepadnie. Trzeba korzystać.Co ten Grigelis nagle taka forma w itfach przeciętnie a tu mu chodzi serwis jak Isnerowi
Serwis mu super chodzi, bo regularności to on nigdy nie będzie miał wystarczy go przytrzymać to robi proste błędyMasakra, co? Ale to już nie pierwszy raz ktoś łapie formę, a potem przepadnie. Trzeba korzystać.
Ja go już widzę któryś raz i od pół roku zrobił ogromny postęp. Dodatkowo nie jest jednowymiarowym czajnikiem jak np. Bublik. Shapovalov też mi się podoba gra kombinacyjnie i dużo miesza coś nowego.Widzę go pierwszy raz, ale na pierwszy rzut oka nie wydaje mi się. Fajny bh, ale praca nóg nie ta, nie jest też według mnie w tym wszystkim tak naturalny jak chociażby Zverev, Bublik czy Shapovalov.
Najbardziej mnie wkurzyła poprzeczka chyba w 86 minucie.. walnął na siłe a jakby strzelił po ziemi do boku to może by wpadł gol..Było nie zapeszać ???? , kto oglądał to "żalu" mieć nie ma prawa, kto przeczytał i się zasugerował tego osobiście przepraszam. Drugi mecz z kolei, gdzie wynik zupełnie nie oddaje przebiegu gry - jeśli chodzi o over.
izziStefanos pierwszy set @3.0
jeden mini w taju zadecydowałGrigelis bierze to 2-0, 2,5 bet365