To jest liczone od momentu, w którym stawiał więc poprzednie gole nie sa uwzgledniane.Napisałeś to, jak było 3-1 dla Borussi, i dałeś kurs z dupy. :zoltakartka:
To jest liczone od momentu, w którym stawiał więc poprzednie gole nie sa uwzgledniane.Napisałeś to, jak było 3-1 dla Borussi, i dałeś kurs z dupy. :zoltakartka:
Ale jak było 3-1, to ciężko, żeby był kurs 2.75. Z kim ja pracuję....To jest liczone od momentu, w którym stawiał więc poprzednie gole nie sa uwzgledniane.
Do przerwy byl ten handi..Ale jak było 3-1, to ciężko, żeby był kurs 2.75. Z kim ja pracuję....
NO WIEM CZŁOWIEKU, ALE W CZASIE, W KTÓRYM TYP BYŁ PODANY, BORUSSIA PROWADZIŁA JUŻ DWOMA GOLAMI. WIERZYSZ, ŻE BYŁ WTEDY KURS 2,75? Musiałem napisać wielkimi literami, bo chyba gościu nie wiesz o czym mówisz.Do przerwy byl ten handi..
No być może, ale nie w momencie gdy gostek podał ten typDo przerwy byl ten handi..
Ty nie wiesz o czym piszesz, tak czytam i widzę nieogara.NO WIEM CZŁOWIEKU, ALE W CZASIE, W KTÓRYM TYP BYŁ PODANY, BORUSSIA PROWADZIŁA JUŻ DWOMA GOLAMI. WIERZYSZ, ŻE BYŁ WTEDY KURS 2,75? Musiałem napisać wielkimi literami, bo chyba gościu nie wiesz o czym mówisz.
a co Ci napisałęm wyzej ? Ze gral azjana w bet365 pewnie i w momencie zawierania zakladu live przy wyniku 3:1 dając handi -1 to wejdzie mu jak od momentu 3:1 Borusia wbije przynajmniej jeszcze dwie do przerwy nie tracac np zadnej czyli wygra przy 5:1 lub 6:2NO WIEM CZŁOWIEKU, ALE W CZASIE, W KTÓRYM TYP BYŁ PODANY, BORUSSIA PROWADZIŁA JUŻ DWOMA GOLAMI. WIERZYSZ, ŻE BYŁ WTEDY KURS 2,75? Musiałem napisać wielkimi literami, bo chyba gościu nie wiesz o czym mówisz.
Też załapałem o co chodzi od razu, co nie zmienia faktu, że kolega powinien o tym wspomnieć, bo podał bardzo nieprecyzyjnie ten typ. :-DTy nie wiesz o czym piszesz, tak czytam i widzę nieogara.
-1.5 HT przy 3-1 tzn ze musi byc minimum np 6-2 wynik by weszło.
Ty chyba nigdy czegos takiego nie grałeś i dlatego piszesz głupoty ????NO WIEM CZŁOWIEKU, ALE W CZASIE, W KTÓRYM TYP BYŁ PODANY, BORUSSIA PROWADZIŁA JUŻ DWOMA GOLAMI. WIERZYSZ, ŻE BYŁ WTEDY KURS 2,75? Musiałem napisać wielkimi literami, bo chyba gościu nie wiesz o czym mówisz.
ja rozumiem, ale gościu nawet nie wziął tego pod uwagę czyli ma zerowe pojęcie. Ja jako patrzący z boku gdy widzę że gościu jedzie po kimś,a nie zapyta jak to możliwe to ????Też załapałem o co chodzi od razu, co nie zmienia faktu, że kolega powinien o tym wspomnieć, bo podał bardzo nieprecyzyjnie ten typ. :-D