grajcie !Cytat:
Napisał JoseKubinho ->
Astralis wygra 2 mape @2.1
PROMO DNIA !
Przypominam jeszcze raz do tego dorzucam
Sk Gaming wygra 2:1 @3.25
Nie lepiej na zywo cos zagrac?AC Milan-Inter over 6.5 kartek @ 1.90
Ile Ty masz lat, ze bierzesz to na serio z tym sprzedawaniem?Smiesza mnie komentarze o sprzedaniu meczu przez Djoka.
Andy dzisiaj nieomylny, Djoko wrecz przeciwnie. I tyle wystarczylo.
Z reszta jak sie Djoko postara, to i mecz moze wziac, wiec piszcie po zakonczeniu spotkania.
Ale on jest zagrozony ze w nastpenym nie zagra aby sie wyczyscic ?Odnośnie derbów Mediolanu, to naprawdę warto pograć że Kucka dostanie kartkę. Jednak na Unibecie strasznie poleciało już w dół, tylko @2.20 dają.
Sam zawodnik przed spotkaniem w wywiadzie powiedział, że ten mecz to będzie piekło, a on gra mega agresywnie i nie kalkuluje w środku pola.
Lat mam pewnie wiecej niz Ty, a napisalem to przed wygraniem 2 gemow przez Djoka, "cwaniaku".Ile Ty masz lat, ze bierzesz to na serio z tym sprzedawaniem?
Weź się ogarnij.. Wygrał teraz 2 gemy i cwaniakujesz, że może wziąć mecz.
Nie jest zagrożony, on już odsiedział swoje w tym sezonie za czerwo w meczu z Napoli :grin: Oglądam mecze Milanu, on nie jest typem zawodnika który przejmuje się czy jest zagrożony czy nie. Jak musi to tnie. Zresztą w ostatnich meczach z Interem zawsze żółtko oglądał.Ale on jest zagrozony ze w nastpenym nie zagra aby sie wyczyscic ?
Może trochę mnie poniosło, ale to co robi dzisiaj Djokovic nie jest normalne. Nie chodzi tu o dobrą grę Andiego.. Szkoda strzępić ryja jak się widzi takie coś.Lat mam pewnie wiecej niz Ty, a napisalem to przed wygraniem 2 gemow przez Djoka, "cwaniaku".
I rozumiem ironie i taki "hehe troll", ze sprzedal, ale nie mozna przeciez cale zycie grac perfekcyjnie, prawda? Liczy sie tez dyspocyzja dnia, no i na litosc boska, Andy tam sie przez przypadek nie znalazl.
Brazylia
Palmerias Botafogo over 0.5ht ~2.20
http://aliez.me/live/gip7gvsx/Ktoś link do derbów?
Najlepiej po polsku