>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
S 440

straszaksam

Użytkownik
Kurde, nie zdążyłem na 1szą połowę... skróci mi ktoś Belgia - Estonia? Belgia non stop siedzi na nich, czy pozwalają na coś Estończykom? Gol z przypadku czy jednak jakieśbłędy Belgów?
Zamykają mi taśmę całkiem przyzwoitą i wolałbym wiedzieć czego się spodziewać po drugiej połowie w razie czego ;)

domel206 802

domel206

Użytkownik
Kurde, nie zdążyłem na 1szą połowę... skróci mi ktoś Belgia - Estonia? Belgia non stop siedzi na nich, czy pozwalają na coś Estończykom? Gol z przypadku czy jednak jakieśbłędy Belgów?
Zamykają mi taśmę całkiem przyzwoitą i wolałbym wiedzieć czego się spodziewać po drugiej połowie w razie czego ;)

ale co Ci zamyka ?
jakis over ?

2 bramki belgowie strzela ale czy wiecej to zalezy od zaangazowania bo po tej straconejk troche jakby zwolnili ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Zamykają mi taśmę całkiem przyzwoitą i wolałbym wiedzieć czego się spodziewać po drugiej połowie w razie czego
Najpierw to podaj typ, który zagrałeś, bo ciężko się odnieść. Czyste zwycięstwo, handi, over?

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
San Marino zagrażałoby dzisiaj Estonii.
Belgia powinna wbić co najmniej 6
Gol dla Estonii z pierwszego ich strzału(do tej pory jedynego), idealnie od słupka.
Od tej pory Belgia straciła werwę i tylko dziwnie klepie, ale okazje mają nadal.
Estonia przyjmie jeszcze kilka bramek.
Belgia praktycznie nie schodzi z ich połowy

jozzy22 717,8K

jozzy22

Użytkownik
Kosz Brazylia
Mogi - Paulistano
Typ: 1(-7) Kurs: 1.85 Sportingbet
Niedawno obie ekipy spotkały się w Lidze Ameryki Południowej i Mogi zwyciężyło zdecydowanie więc dziś wchodze w to handi. Powinno wejść bez problemów.
Start: 22:00

S 440

straszaksam

Użytkownik
ale co Ci zamyka ?
jakis over ?
2 bramki belgowie strzela ale czy wiecej to zalezy od zaangazowania bo po tej straconejk troche jakby zwolnili ????
rożne ;)
konkretnie to over 10,5
o kurde, dzięki wam wszystkim! Dzienny limit reputy wyczerpany, ale postaram się pamiętać jutro!

domel206 802

domel206

Użytkownik
czemu Krystiano nie strzelil karnego ?
jak mam cos pograne z udzialem CR7 albo Messiego
to kiedy jest karny to wiem ze nie bd bramki.
z checia zobaczylbym statystyki CR7 i Messiego jak strzelaja karne w calej karierze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom