Under 40.5 - 1 Kwarta - Suma punktów
Rosa Radom III - LKS Łódź
@ 1.80
Francuzki jak już. Teraz sporo wymian i wyrównana gra, ale zamykać możesz pewnie ze sporym zyskiem.Francuski ogarna czy zamykac mam 2 set kurs 5 ???
Oglądam to i przy tym co widze nasuwa mi się taka myśl, nie warto na 2 mape zagrać +5,5 na to luminosity ?Co LG robi z Liquid po stronie tt na trainie ????
Murray/Soares IZZI, right?Francuzki jak już. Teraz sporo wymian i wyrównana gra, ale zamykać możesz pewnie ze sporym zyskiem.
Warto ja zagrałem +1,5 mapy na nich po kursie ok 3,00. A tu się okazuje, że powalczą nawet na trainie.Oglądam to i przy tym co widze nasuwa mi się taka myśl, nie warto na 2 mape zagrać +5,5 na to luminosity ?
Łatwo nie było, bo w pierwszym już na start Jamie wybronił się z 0-40, później połamali się serwując na seta i od razu odłamali na 6-4, a w drugim mieli 3-1 i też się połamali. Ostatecznie złamali na to 7-5 i jest plus, ale nie słynne IZZI.Murray/Soares IZZI, right?
Francuzki jak już. Teraz sporo wymian i wyrównana gra, ale zamykać możesz pewnie ze sporym zyskiem.
Murray/Soares + Pliskova/Strycova
@ AKO 1,85 całoR.