>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mladenovic nie zagra w singlu w Fed Cup z Kvitovą. Wydaje mi się, że Mauresmo ma super plan, jakim będzie wystawienie Cornet przy prowadzeniu 2-1 dla Francji. Nawet jeśli przegra to wtedy w deblu Mladenović będzie mogła zagrać z Garcią. Świetny debel, który będzie mocnym faworytem, jeśli dojdzie do staniu 2-2.
To samo pomyślałem. Lepiej się tego nie dało zrobić.

Wyobraź sobie odwrotną sytuacje i Mladenovic, która przegrywa singla na 2-2. Debla już by nie zagrała po wczorajszym meczu.

G 370

golkiper

Użytkownik
normalnie to Nole to kończy takie woleje z palcem w dupie a tu go mija Thiem jak juniora ten Thiem co od Socka dostawał ostatnio , dramat

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
uff Thiem, zamknąłem go przy 6-4 bo jednak popełnił 2 DF w TB, więc nie ma co kusić

#edit 3, jak przegra to masakra
#przy 6-3 mogłem zamknąć bez 300, zamknąłem bez 600, nawet jak wygra to i tak dobrze, bo nerwy by byly nie małe

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
I to jest właśnie to - Djoković może grać beznadziejnie, a i tak większość graczy mdleję na samą myśl o ograniu go. Cilić ostatnio wytrzymał.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Thiem 3 podwójne w tie-breaku, 6:6.
Jakby kogoś to interesowało to Djokovic w 2 gemie 1 seta przy odbieraniu serwisu Thiema, zahaczył bodajże kciukiem o kort i zaczęła mu krew lecieć, wziął przerwę medyczną.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Przypomina się Goffin, który na IW albo w Miami miał w pierwszym secie z Djoko tb na wyciągnięcie ręki (dosłownie - zepsuty smecz wszystko zepsuł). Psychika w tenisie jest jednak najważniejsza.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom