Szkoda, Austriak za mało agresywnieNarciarstwo alpejskie LIVE:
Digruber lepszy niż Kryzl @1.60 (Betsyf)
1. przejazd identyczny czas, ale pogoda się zmienia, trasa będzie bardziej rozjeżdżona i myślę, że Austriak poleci lepiej niż reprezentant naszych południowych sąsiadów.
http://www.hltv.org/Grają dzisiaj CSa? O której jak coś?
pogoda może zaważyć na tym typie :-|Trinec - Dukla u21
Trinec do połowy @2,60!
Wczoraj po zakończeniu spotkań warto było grać seta na Garcie @ 1,75. Pisałem o tym. Teraz po takim kursie to już żadne value.Garcia C. (FRA)-Pliskova Kar. (CZE)(-1.5) - sety : handicap
1.5 1 kurs 1.55
osobiscie polecam cos grac w strone Garci, pliskova po wczorajszym meczu bez sił totalnie
Szkoda, Austriak za mało agresywnie
Lekko: Hirscher nie wygra @2.55
Oba typy naNarciarstwo alpejskie na live do gry:
Leif Kristian Haugen vs Ramon Zenhaeusern 1 @ 1.85 Bet365
Mattias Hargin vs Fritz Dopfer 1 @ 1.85 Bet365
Takie dwie pary singlami po 5j. Transmisja na Eurosport.
No właśnie nie miałem czasu na analizę - sobota wieczór ???? Dlatego wrzuciłem tutaj. Rano już nie było sensu, bo kursy poleciały.Trzeba wrzucać do działu i ze dwa razy rzucić tutaj link. Pojedyncze posty znikają szybko w TnŻ przy dużym spamie.
także jak kogos zadowolił "value" to dziekowac :grin:Garcia C. (FRA)-Pliskova Kar. (CZE)(-1.5) - sety : handicap
1.5 1 kurs 1.55
osobiscie polecam cos grac w strone Garci, pliskova po wczorajszym meczu bez sił totalnie
@noname007x
Nie napisałem nigdzie, ze to mega value a po 2 nie widze zbytnio duzej roznicy miedzy 1.72 a 1.55 kazdy zysk jest wazny, wazne zeby do przodu, pozdro
TakW bet365 w koszu suma drużyny liczy się z dogrywką?
W Zgorzelcu pachnie dogrywką