dałbym se za to rękę uciąć. Nie wiem co napisać ????CS GO
SK GAMING WIN @ 1,66 bet365
można grubiej
Tu nie kwestia głowy, on fizycznie nie wytrzyma.ja zagrałem 1 set pow 9,5 gema po 1,72 óni
myślę mimo wszystko że kursy na Thiema to przesada, jak mu backhand będzie siedział jak w 1 secie z Nole to może być niespodzianka, no i głowa przede wszystkim czy dojechała
Dubel Siekieryeeee jak ci Panowie wyszli z grup?
Nie czaję jakim cudem fawela miała do wyboru Cobble i Overpassa i wybrali Cobble, na którym Heroic wymiata.dałbym se za to rękę uciąć. Nie wiem co napisać ????
kto to komentuje? nieznośny głos
Kaśka Nowak. Poczekaj na cały mecz, będzie jeszcze lepiej.kto to komentuje? nieznośny głos
Fawela na Cobblu też daje radę. Nie wiem no, od zawsze wiedziałem, że Brazylijczycy to dziwny nardód.Nie czaję jakim cudem fawela miała do wyboru Cobble i Overpassa i wybrali Cobble, na którym Heroic wymiata.
; OOkto to komentuje? nieznośny głos
Nie wiem czy nie poszukać angielskiego, już mnie uszy bolą. Ale jakość obrazu super.Kaśka Nowak. Poczekaj na cały mecz, będzie jeszcze lepiej.
Dlatego podrzucam ten stream co mecz.Ale jakość obrazu super.
Przecież to co oni marnowali w pierwszej połowie to woła o pomstę do nieba, choć na koszu się nie znam zbytnio, ale taka masa zmarnowanych sytuacji we własnej hali. No ale zobaczymy, powodzenia ; )Baskonia @4,20 grzech nie spróbować