Siekierko kochana, powiedz mi proszę po co takie rzeczy grać przed wyborem mapy? Przecież te kursy nie są w ogóle satysfakcjonujące, a wybór mapy ma kluczowe znaczenie. FaZe to dobry europejski zespół, sam jestem fanem cloud9, ale zdarzają im się gorsze występy. Poczekalbym z tym betem do 19:30 przynajmniej, jak będzie już znana mapa. Ogólnie dzisiaj wyczuwam dobra nockę w CSie jak ktoś chce grać ze mną to polecam śledzić ten temat ????na 19 30 polecam z iema dubelek Cloud9 + SK kursik ok @1,7
IMO C9 lepszy team, i sa na fali. Karrigan jakos kiepsko wprowadzil sie do druzyny a wybor mapy nie uwazam za kluczowy bo to nie druzyna wybiera mape tylko druzyny po kolei odrzucaja mapy wiec grana mapa zarowno dla jednych jak i drugich powinna byc optymalnaSiekierko kochana, powiedz mi proszę po co takie rzeczy grać przed wyborem mapy? Przecież te kursy nie są w ogóle satysfakcjonujące, a wybór mapy ma kluczowe znaczenie. FaZe to dobry europejski zespół, sam jestem fanem cloud9, ale zdarzają im się gorsze występy. Poczekalbym z tym betem do 19:30 przynajmniej, jak będzie już znana mapa. Ogólnie dzisiaj wyczuwam dobra nockę w CSie jak ktoś chce grać ze mną to polecam śledzić ten temat ????
Okej, ja mam troszkę inne zdanie, ale przekonamy się po 19:30. Z tego co widziałem to kubinho też gra na cloud9, a on jest najlepszym typerem csa jakiego znam, więc jak ktoś już ich zagrał to nie musi się obawiać, może to tylko moje uprzedzenia ????IMO C9 lepszy team, i sa na fali. Karrigan jakos kiepsko wprowadzil sie do druzyny a wybor mapy nie uwazam za kluczowy bo to nie druzyna wybiera mape tylko druzyny po kolei odrzucaja mapy wiec grana mapa zarowno dla jednych jak i drugich powinna byc optymalna
Siekierko kochana
????Krawietz @4.28
Dancevic 1.5 bet365
Nip na pewno coś przegra a mousesports liczę że w końcu zaskoczą i wyjdą z grupydzisiaj samemu nie obstawiam, mam dzień przerwy ale jeżeli ktoś chce to podam swoje przemyślenia:
Heroic - SK @1.28
C9 - Faze @1.53
Heroic - Faze @2.75
mouse - NIP @1.53
C9 - NIP @1.66
mouse - SK @1.36
Heroic - mouse @2.5
Faze - NIP @1.61
Heroic - NIP @1.36
C9 - SK @1.44
Faze - SK @1.4
C9 - mouse @1.66
SK - NIP @1.57
mouse - Faze @2.0
Heroic - C9 @1.4
wszystkie kursy z bet365, nie spodziewam się dzisiaj dużo niespodzianek.