>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
Krawietz @2.2
taki kursik w ciemno krawietz 3 setowki zazwyczaj bierze, dancevic na odwrót
dokladam PlusLiga Kielce 1.9
tutaj ten kurs to jest promocja obojetnie czy w 4 czy 5 setach musza to zamknac

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
na 19 30 polecam z iema dubelek Cloud9 + SK kursik ok @1,7
Siekierko kochana, powiedz mi proszę po co takie rzeczy grać przed wyborem mapy? Przecież te kursy nie są w ogóle satysfakcjonujące, a wybór mapy ma kluczowe znaczenie. FaZe to dobry europejski zespół, sam jestem fanem cloud9, ale zdarzają im się gorsze występy. Poczekalbym z tym betem do 19:30 przynajmniej, jak będzie już znana mapa. Ogólnie dzisiaj wyczuwam dobra nockę w CSie jak ktoś chce grać ze mną to polecam śledzić ten temat ????

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Siekierko kochana, powiedz mi proszę po co takie rzeczy grać przed wyborem mapy? Przecież te kursy nie są w ogóle satysfakcjonujące, a wybór mapy ma kluczowe znaczenie. FaZe to dobry europejski zespół, sam jestem fanem cloud9, ale zdarzają im się gorsze występy. Poczekalbym z tym betem do 19:30 przynajmniej, jak będzie już znana mapa. Ogólnie dzisiaj wyczuwam dobra nockę w CSie jak ktoś chce grać ze mną to polecam śledzić ten temat ????
IMO C9 lepszy team, i sa na fali. Karrigan jakos kiepsko wprowadzil sie do druzyny a wybor mapy nie uwazam za kluczowy bo to nie druzyna wybiera mape tylko druzyny po kolei odrzucaja mapy wiec grana mapa zarowno dla jednych jak i drugich powinna byc optymalna

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
IMO C9 lepszy team, i sa na fali. Karrigan jakos kiepsko wprowadzil sie do druzyny a wybor mapy nie uwazam za kluczowy bo to nie druzyna wybiera mape tylko druzyny po kolei odrzucaja mapy wiec grana mapa zarowno dla jednych jak i drugich powinna byc optymalna
Okej, ja mam troszkę inne zdanie, ale przekonamy się po 19:30. Z tego co widziałem to kubinho też gra na cloud9, a on jest najlepszym typerem csa jakiego znam, więc jak ktoś już ich zagrał to nie musi się obawiać, może to tylko moje uprzedzenia ????

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
dzisiaj samemu nie obstawiam, mam dzień przerwy ale jeżeli ktoś chce to podam swoje przemyślenia:
Heroic - SK @1.28
C9 - Faze @1.53
Heroic - Faze @2.75
mouse - NIP @1.53
C9 - NIP @1.66
mouse - SK @1.36
Heroic - mouse @2.5
Faze - NIP @1.61
Heroic - NIP @1.36
C9 - SK @1.44
Faze - SK @1.4
C9 - mouse @1.66
SK - NIP @1.57
mouse - Faze @2.0
Heroic - C9 @1.4
wszystkie kursy z bet365, nie spodziewam się dzisiaj dużo niespodzianek.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
dzisiaj samemu nie obstawiam, mam dzień przerwy ale jeżeli ktoś chce to podam swoje przemyślenia:

Heroic - SK @1.28
C9 - Faze @1.53
Heroic - Faze @2.75
mouse - NIP @1.53
C9 - NIP @1.66
mouse - SK @1.36
Heroic - mouse @2.5
Faze - NIP @1.61
Heroic - NIP @1.36
C9 - SK @1.44
Faze - SK @1.4
C9 - mouse @1.66
SK - NIP @1.57
mouse - Faze @2.0
Heroic - C9 @1.4

wszystkie kursy z bet365, nie spodziewam się dzisiaj dużo niespodzianek.
Nip na pewno coś przegra a mousesports liczę że w końcu zaskoczą i wyjdą z grupy

maliro 633

maliro

Użytkownik
Victoria - Rugenbergen 0;1
Victoria -0,5 do połowy @2,10
Myślę że nawet mogą do połowy prowadzić. Gram to odważnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom