>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Podbrezova - Michalovce
Michalovce -1 @4,33
Że tak zapytam, trofiłeś coś ostatnio? Typów nie rozliczasz stąd moje pytanie, niektóre mecze śledziłem i nie bardzo wychodziło, prowadzisz jakieś statystyki czy coś? Czysto z ciekawości pytam. Bez spiny

Otrzymane punkty reputacji: +1
wall 365

wall

Użytkownik
Kolkata // nożna Indie
miałem pisać przed meczem, że mozliwe 2/1 , poki co 0:1 mozliwe ze odłamia jeszce w pierwszej połowie, ale mecz do obserwacji
teraz do gry 1 @4.00
warto poczekac np do przerwy, albo nawet do ostatnich minut - czasami strzelają w 95min
będę przypominał ????
no i nie wpadlo nic ????
klasyczny łamak będzie na 99%, polecam grac 1 teraz kurs 7, ewentualnie poczekać do końca meczu, bo mogą strzelić nawet w 94 min po kursie 20 ????

P 531

paolo_

Użytkownik
no i nie wpadlo nic ????
klasyczny łamak będzie na 99%, polecam grac 1 teraz kurs 7, ewentualnie poczekać do końca meczu, bo mogą strzelić nawet w 94 min po kursie 20 ????
Spojrzałem na h2h, grali ze sobą 3tygodnie temu i połamali się. Pytanie dlaczego by znowu się połamali i wygrała ponownie ta sama druzyna? Pytam się bo ciekawi mnie Twoje pojeście i może sam wejdę. Ennapi coś nie strzela ;

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Że tak zapytam, trofiłeś coś ostatnio? Typów nie rozliczasz stąd moje pytanie, niektóre mecze śledziłem i nie bardzo wychodziło, prowadzisz jakieś statystyki czy coś? Czysto z ciekawości pytam. Bez spiny
Dobre kursiwo na juniorach w siatke trafił, ale faktycznie kolega z rozliczaniem jakiś wolny. Większość przy takim trafionym kursie to rozliczyłaby w sec po zakończonym spotkaniu i to z wieksza czcionką i pogrubieniem ????

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
siema szukalem Cie wczoraj za te u19 ???? mialo byc takie latwe...
No witam witam....
Masakra.. oglądałem mecz do 70 min i o mały włos nie wyrzuciłem laptopa przez balkon...
Nie wiem czy nie chcieli czy cos 10-0 rozne albo 9-0 nie pamietam
I jedna okazja 150% lekko i prosto w bramkarza to było w jakiejs 60 min 10 min później wyłączyłem.... popłynołem prawie 300 funtów... dzisiaj odrabiam

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
no i nie wpadlo nic ????
Tez jestem ciekawy skad takie przemyślenia... czy tylko intuicja ????
Tez moze wejde w ten zakład... póki co czekam.... ale z stawką nie bede szalec ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom