Ja tu myślę, że x2 mnie skusi żeby trochę mocniej zagrać, ale zobaczę w trakcie meczu jak się będzie sytuacja rozwijać.Widziałeś @Hank skład Argentyny? Są zmiany, a czy wyjdą na dobre, to zaraz zobaczymy.
Ja tu myślę, że x2 mnie skusi żeby trochę mocniej zagrać, ale zobaczę w trakcie meczu jak się będzie sytuacja rozwijać.Widziałeś @Hank skład Argentyny? Są zmiany, a czy wyjdą na dobre, to zaraz zobaczymy.
e to nawet nie obejrzałem, sądziłem, że dopiero zaczynać będą ????Szybko poszło. Wayne mówi, że to był najlepszy shoot out, bo Dima ze średnią 113 nie poszedł dalej.
Teraz właśnie patrzę. To że tacy piłkarze mogą grać takie dno, to jest na prawdę zagadka. Kurde, nie wiem co oglądać? Miałem oglądać Argentynę, ale nic tu nie mam, za to w Chile kartki pograne.Widziałeś @Hank skład Argentyny? Są zmiany, a czy wyjdą na dobre, to zaraz zobaczymy.
Bo boją się o swoje kobiety.Btw. czemu Icardi nie jest powoływany do reprezentacji? Albo nawet ten Szymanowski z Leganes? Idę o zakład, że w kadrze dałby więcej od tego przereklamowanego uszatego.
Co masz, dawaj szybko rekreacyjnie mogę puścić.Ja mam coś zagrane w Argentynie, o ile Cie to urządza.
:grin:
Over 2,5 + BTS po @3,00 w B365Co masz, dawaj szybko rekreacyjnie mogę puścić.
To nie głupie, i kurs bardzo przyjemny. Pobrane.Over 2,5 + BTS po @3,00 w B365
Dobra, też zagram. Ale korci mnie bardziej x2 w tym spotkaniu. Pewnie w trakcie meczu dorzucę.Over 2,5 + BTS po @3,00 w B365
3 osoby to już masówka. Będzie na co zrzucić, także bez presji.Dobra, też zagram.