randomizerr
Użytkownik
Armenia @4
Jakos mnie Czarnogora nie przekonuje, no i zrobila sie masowka.
BRAWO!
Za szybko rozliczylem jednak. Cytujac klasyka "HAHA".
Armenia @4
Jakos mnie Czarnogora nie przekonuje, no i zrobila sie masowka.
PRzeciez Rumunia nie ma nawet pol porzadnego pilkarza. Z czym do ludzi?
No troche przesadziles....PRzeciez Rumunia nie ma nawet pol porzadnego pilkarza. Z czym do ludzi?
Kazschstan ma? I jak bylo?PRzeciez Rumunia nie ma nawet pol porzadnego pilkarza. Z czym do ludzi?
I właśnie dzięki takim ludziom jak Ty są takie owocne kursy na Rumunów. W dziale już dziękowałem za tą robotę wszystkimPRzeciez Rumunia nie ma nawet pol porzadnego pilkarza. Z czym do ludzi?
zapamiętam, i odezwe sie po meczu. zobaczymy czy wtedy tez tak bedziesz dziekowacI właśnie dzięki takim ludziom jak Ty są takie owocne kursy na Rumunów. W dziale już dziękowałem za tą robotę wszystkim
8 mln euro? to chyba jedna noga Zielinskiego jest tyle warta i moze paznokiec Lewego.Ofensywny pomocnik STANCIU (Anderlecht) 23 lata, wartosc 8mln euro
Stoper CHIRICHES (Napoli) 26 lat, 5.5 mln
Bramkarz TATARUSANU (Fiorentina) 30 lat, 5 mln
kilku fajnych napastnikow jak Andone(Deportivo), Stancu czy Keseru
Ogorki to nie sa - wybiegana, twardo grajaca druzyna, dobry trener, H2H dla nas fatalny...
Niektorzy mysla ze Rumuni to jakas Gruzja ????I właśnie dzięki takim ludziom jak Ty są takie owocne kursy na Rumunów. W dziale już dziękowałem za tą robotę wszystkim
Optic @6.50 przy 12:6 (szkoda bo było prawie 15)
Aż żal nie spróbować
a ty gosciu myslisz ze jak zremisowalismy z Kazachami to co jestesmy na ich poziomie? To znaczy ze Niemcy czy Portugalia rowniez sa na poziomie Kazachstanu? Ciekawe.Niektorzy mysla ze Rumuni to jakas Gruzja ????
Kurs z przypadku sie nie wzial. Mega ciezki teren i to ze stracimy jestem pewien. Pytanie ile