>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
To uczucie kiedy uświadamiasz sobie, że pomyliłeś się i nie zagrałeś myszki na 2 mapie z Faze tylko z Godsent ????
tak teoretycznie myszki wcale nie muszą wygrać drugiej mapy z godesnt ^^ ECS ma to do siebie że bardzo często mecze kończą się 1:1, a skoro myszki wygrały 1 mapę, to może to jakiś znak :grin:

bosco 372

bosco

Użytkownik
FSV-Eintracht over 5.5
@3.75

Granie nisko, głównie na spadki na remis przed meczem. Zobaczymy co to będzie ????
nie twierdze ze nie wejdzie, uwazam nawet ze over to dobry wybor, ale gdzie ty widziales spadki na remis w pre?

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
tak teoretycznie myszki wcale nie muszą wygrać drugiej mapy z godesnt ^^ ECS ma to do siebie że bardzo często mecze kończą się 1:1, a skoro myszki wygrały 1 mapę, to może to jakiś znak :grin:
Pewnie masz rację. Ale i tak wolę to i wciąż mieć szanse niż mieć przegrany bet. Warto się tak pomylić czasami ;)

Na mirage ostatnio dostawali baty ale to dalej ich mocna mapa więc mam nadzieję, że popracowali nad nią.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Od razu dokładam myszki vs Godsent na dd2 po 1,568. Hc zostawiam w spokoju z Godsent.
✅

Niestety z Faze na dd2 katastrofa po stronie CT.

Mi się ufarciło tak jak pisałem, że postawiłem zamiast 2 mapy z Faze 2 mapę z Godsent. Aczkolwiek nie polecam bo ostatnio na tej mapie mieli ogromne problemy.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
W drugim meczu na mirage&#39;u wszystko będzie zależało od tego jak dany team zagra po ct. Oba zespoły lubią tą mapę, oba zespoły zdecydowaną większość rund ugrywają w ct... Mecz do live ^^ Najlepiej bedzie pograć zespół który zacznie po ct i po zmianie stron zamknąć zakład, grając drugi zespół ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
A jak oceniasz mecz Liquid z Heroic ? Bo te kursy na Liquid dziwnie wysokie wg. mnie. Czekam na mapę jeszcze ale troskzę mnie to dziwi. Ostatnio na lanie fakt Liquid dostawało baty ale też grali z czołówką. Online zaliczyli kilka wygranych na podreperowanie morali i wg. mnie są dzisiaj zdecydowanym faworytem a na pinnku mamy 1,649.
Ja ostatecznie wchodzę w Liquid. Heroic ostatnio nie grało z niczym z czołówki a ich wyniki bardzo słabe. Widziałem ich z fnatic academy i grali bardzo przeciętnie. Do tego porażki z Space Soldiers, dignitasem, Hellraisers czy Epsilonem.
Liquid 1,625
Liquid -2,5 1,757

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Początkowe mecze na lanach są trochę niewiadomą, o ile wiem czego spodziewać się po liquidach to nie wiem w jakiej formie będzie heroic... ostatnio grali tylko z drużynami co by nie mówić tier2 dlatego też ciężko ich ocenić... Duńczycy potrafią zaskoczyć, więc ciężko mi rozgryźć to spotkanie ^^. Co nie zmienia faktu że mecz albo do grania live i analizowania ich gry albo pre na liquid wydaje się dobrą opcją

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Czemy muszki są takie wolne ? Nie bardzo rozumiem. Przecież to było po chwili obv że atakują B i pozwolili na rotację. Bezsensu.
Swoją drogą to jest ciekawe, że z najmocniejszej mapy mirage stał się ich przekleństwem. Nic im na tej mapie nie idzie.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Niko z tym deaglem jest po prostu niemożliwy ???? . a co do myszek że wolne. Oni zawsze tak grali mirage&#39;a po stronie terro ;d nic się w sumie nie zmieniło ^^
Po zmianie stron pewnie odrobią kilka rund, ale obawiam się że jak nie ugrają przynajmniej 4/5 po tt to raczej po grze będzie... Miałem zamiar po zmianie stron zamknąć godsent z dużym zyskiem i pograć w drugą stronę myszki, ale widzę że chyba nic z tego nie będzie ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Niko z tym deaglem jest po prostu niemożliwy ???? . a co do myszek że wolne. Oni zawsze tak grali mirage&#39;a po stronie terro ;d nic się w sumie nie zmieniło ^^
Po zmianie stron pewnie odrobią kilka rund, ale obawiam się że jak nie ugrają przynajmniej 4/5 po tt to raczej po grze będzie
No to racja, on z tym deaglem robi rzeczy niemożliwe.

No dobrze, ale skoro przestało iść wolno to może warto coś zmienić ? Wg. mnie oni ciagle próbują tego samego. Nie widzę jakiegoś agresywnego wejścia.

Nie wiem który to ale przy plantowanie rzucał smoke totalnie bez krycia kiedy było jasne, że stamtąd ktoś musi przyjść z rotacji. I przez to nawet nie zdążyliśmy podłożyć bomby mając wolny bs.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom