szakal1991
Użytkownik
Wlodarczyk i dziadek Plinski i 3-0
Balansu to tu nie ma za grosz. Grupa McEnroe jest za mocna.Novak łatwiejszej gruby nie mógł mieć ???? Sklepie każdego bez straty seta
Faktycznie strasznie łatwa grupa. Thiem z formą sprzed paru miesięcy mógłby tutaj coś ugrać. Myślę jednak, że Monfils ogarnie tutaj przynajmniej seta oczywiście w pełnej dyspozycji. Djoko nie jest w najlepszej formie no i Rao też może wyserwowaćNovak łatwiejszej gruby nie mógł mieć ???? Sklepie każdego bez straty seta
haha i kolejny oczywisty plus ???? Mam nadzieje że ktoś pograł ????Ok, mamy to. Gramy AZS Olsztyn 3 set 1,90 Bet365
Można nawet było pograć 2.75 ... ale najważniejsze, żeAzs Olsztyn - 2.5 seta @ 2.37
W pierwszym wyglądali lepiej. Stabilniejsza forma i szansa na pierwszy mecz w sezonie przegrany przez średniaka z Kielc do zera w setach.
Crepaldi 2 set @9.0
x2
Czym się sugerowałeś graniem jego? Zawsze mnie bawi jak ten typ serwuje masakra z takim serwisem grać :grin:
Hahaha, no sorry...Monfils? chyba sobie żartujesz. Ostatni miejsce. Spotkanie w Kanadzie, gdzie Francuz był w życiowej formie? Jak się skończyło? gładziutko + błazenada Gaela jak zwykle. najlepsze jest to że nie grał od dawna. O czym my tu rozmawiamy.Faktycznie strasznie łatwa grupa. Thiem z formą sprzed paru miesięcy mógłby tutaj coś ugrać. Myślę jednak, że Monfils ogarnie tutaj przynajmniej seta oczywiście w pełnej dyspozycji. Djoko nie jest w najlepszej formie no i Rao też może wyserwować