3,5K rm6330 Użytkownik Listopad 11, 2016 #3581 Hertha Berlin Viktoria 89 Berlin (1 Połowa Gole) Powyżej 0.5 @ 1.53 LIVE Kliknij aby rozwinąć...
P 531 paolo_ Użytkownik Listopad 11, 2016 #3582 Zabijam, nie musisz dziękować jak coś. ???? #SiekeraStyle Ode mnie: warto coś w stronę Skywalkers w siatkę. Jeszcze seta powinni ugrać. Kliknij aby rozwinąć... Kolejny mrozi Nie grajcie bo nie wejdzie już hee
Zabijam, nie musisz dziękować jak coś. ???? #SiekeraStyle Ode mnie: warto coś w stronę Skywalkers w siatkę. Jeszcze seta powinni ugrać. Kliknij aby rozwinąć... Kolejny mrozi Nie grajcie bo nie wejdzie już hee
S 135 seba96 Użytkownik Listopad 11, 2016 #3584 Niech się Kavciciem CBA zajmie, bo to co on robi to jest niepojęte i to tak jeszcze w biały dzień.
372 bosco Użytkownik Listopad 11, 2016 #3585 dzien w dzien to samo, granie gowna i placz, dzien swistaka normalnie ????
423 randomizerr Użytkownik Listopad 11, 2016 #3586 Niech się Kavciciem CBA zajmie, bo to co on robi to jest niepojęte i to tak jeszcze w biały dzień. Kliknij aby rozwinąć... z 3:0, prawie 4( bo mial BP ) zrobi sie 3:4 ???? . Wstydu nie ma ????
Niech się Kavciciem CBA zajmie, bo to co on robi to jest niepojęte i to tak jeszcze w biały dzień. Kliknij aby rozwinąć... z 3:0, prawie 4( bo mial BP ) zrobi sie 3:4 ???? . Wstydu nie ma ????
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Listopad 11, 2016 #3587 ten Krawiec to zdezorientowany kompletnie tylko przebija, śmieszne to i zarazem żałosne, że już tyle meczy tenisowych jest sprzedawanych ????
ten Krawiec to zdezorientowany kompletnie tylko przebija, śmieszne to i zarazem żałosne, że już tyle meczy tenisowych jest sprzedawanych ????
735 wojak1908 Użytkownik Listopad 11, 2016 #3588 Gojowczyk 2-0 to byla promocja dnia a balem sie mocniej
6,7K rodzyn7 Użytkownik Listopad 11, 2016 #3589 Kolejny mrozi Nie grajcie bo nie wejdzie już hee Kliknij aby rozwinąć... Lol, pograłem HNK - NK, zamiast NK - NK ???? Nawet zamrozić nie potrafię dobrze. A Krawiec izi.
Kolejny mrozi Nie grajcie bo nie wejdzie już hee Kliknij aby rozwinąć... Lol, pograłem HNK - NK, zamiast NK - NK ???? Nawet zamrozić nie potrafię dobrze. A Krawiec izi.
P 531 paolo_ Użytkownik Listopad 11, 2016 #3590 Lol, pograłem HNK - NK, zamiast NK - NK ???? Nawet zamrozić nie potrafię dobrze. A Krawiec izi. Kliknij aby rozwinąć... Ale jesteś artysta, dobrze, typ wejdzie Musi bo ponad 500 wpakowalem w to
Lol, pograłem HNK - NK, zamiast NK - NK ???? Nawet zamrozić nie potrafię dobrze. A Krawiec izi. Kliknij aby rozwinąć... Ale jesteś artysta, dobrze, typ wejdzie Musi bo ponad 500 wpakowalem w to
P 531 paolo_ Użytkownik Listopad 11, 2016 #3593 ..uj w brami w Berlinie Chorwacja 2 NK - NK over 0,5 ht~2,00 Kliknij aby rozwinąć... Pomroziliśta i dupa, nie podaje więcej ????
..uj w brami w Berlinie Chorwacja 2 NK - NK over 0,5 ht~2,00 Kliknij aby rozwinąć... Pomroziliśta i dupa, nie podaje więcej ????
5,7K tomek80 Użytkownik Listopad 11, 2016 #3595 gra ktos dzis Olympiakos w basket? Kliknij aby rozwinąć... Ja gram ale Baskonie o ile gra w pełnym składzie,musze sprawdzic. E: porypał mi sie zestaw par
gra ktos dzis Olympiakos w basket? Kliknij aby rozwinąć... Ja gram ale Baskonie o ile gra w pełnym składzie,musze sprawdzic. E: porypał mi sie zestaw par
1K qwerty10 Użytkownik Listopad 11, 2016 #3596 Ja gram ale Baskonie o ile gra w pełnym składzie,musze sprawdzic. Kliknij aby rozwinąć... Galata bez szans, Oly dobry kursik
Ja gram ale Baskonie o ile gra w pełnym składzie,musze sprawdzic. Kliknij aby rozwinąć... Galata bez szans, Oly dobry kursik
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Listopad 11, 2016 #3597 Gojowczyk 2-0 to byla promocja dnia a balem sie mocniej Kliknij aby rozwinąć... nie mów hop, a Gierasim sprzedał chyba :grin:
Gojowczyk 2-0 to byla promocja dnia a balem sie mocniej Kliknij aby rozwinąć... nie mów hop, a Gierasim sprzedał chyba :grin:
6,7K rodzyn7 Użytkownik Listopad 11, 2016 #3598 Gasparini nie do zatrzymania, Skywalkers chyba tego nie wezmą jednak. :/
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Listopad 11, 2016 #3599 Pomroziliśta i dupa, nie podaje więcej ???? Kliknij aby rozwinąć... tak, wygrywać bez przerwy w świetle jupiterów ???? a po małemu cichu sie oddaje :grin:
Pomroziliśta i dupa, nie podaje więcej ???? Kliknij aby rozwinąć... tak, wygrywać bez przerwy w świetle jupiterów ???? a po małemu cichu sie oddaje :grin:
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Listopad 11, 2016 #3600 co za nerwusy tutaj, jeszcze Kavcic nie dokończył sprzedaży a już skargi do ATP poszły ???? niech dokończy
co za nerwusy tutaj, jeszcze Kavcic nie dokończył sprzedaży a już skargi do ATP poszły ???? niech dokończy