>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Czemu się wpakowałem w handi na Indianę, zamiast ich overa?
Ogólnie wyniki marzenie dzisiaj, nawet moja ekstremalna taśma byłaby w grze jakby te osły przypominały poważną drużynę :
http://prntscr.com/d5cjn1
Ale nie ma co narzekać.

Otrzymane punkty reputacji: +4
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Gdyby kryli srodek to kazda runda wygladalaby wlasnie tak. Swoja droga C9 ma przewage 1-2 zawodnikow, a i tak potem nagle przegrywaja.
W pierwszym fullu nie wiem kto miał awp stał w oknie z nożem po czym wpadł smoke i musiał się wycofać. Nawet nie pikował by uzyskać informacje....
Mi to wygląda na wyjebanie a nie grę. Dlatego właśnie online jest takie zjebane do grania czasami.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
W pierwszym fullu nie wiem kto miał awp stał w oknie z nożem po czym wpadł smoke i musiał się wycofać. Nawet nie pikował by uzyskać informacje....

Mi to wygląda na wyjebanie a nie grę. Dlatego właśnie online jest takie zjebane do grania czasami.
No widac wyjebke po tym jak Stewie trollowal przy rozbrajaniu bomby, a potem nie pamietam kto spalil sie w molotowie tez podczas rozbrajania.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Oklahoma co cegli to głowa mała. Indiana prezentuje imho niższy poziom nawet niż Philadelphia, a to już jest serio dramat...

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Oklahoma co cegli to głowa mała. Indiana prezentuje imho niższy poziom nawet niż Philadelphia, a to już jest serio dramat...
Wymyślili sobie uptempo to mają. Musi być jakiś balans zachowany mimo wszystko. A oni bronili w tym sezonie w jednym meczu przeciwko Bulls. Ale to też dlatego, że Bulls nie mają outside shooterów(wiem powtarzam się) ale dzięki temu łatwiej przeciwko nim bronić.

domel206 802

domel206

Użytkownik
a mi Jackets utopili kurs10
miałem postawione że bedą karne i juz było tak blisko... w dodatku bet365 od 3 tercji zablkował mi mozliwosc zamkniecia...

dorzucam Oklahoma City Thunder handi +10.5 @ 1.85

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
takie pytanie bo mam NHL alternatywna suma ponizej 2.5 @ 12
co jesli bedzie 1:1 ? wchodzi czy dogrywka do tego sie zalicza
Tak dogrywka się liczy w takich zakładach. Niestety przy 1:1 Twój zakład jest skazany na porażkę. No chyba, że to buk gdzie są dziwne zasady ale nie sądzę.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Tak dogrywka się liczy w takich zakładach. Niestety przy 1:1 Twój zakład jest skazany na porażkę. No chyba, że to buk gdzie są dziwne zasady ale nie sądzę.
w bet365
mam ten zaklad za 50 zl kurs 12
i moge go zamknac teraz za 200
w meczu Blues i hawks
tak samo mam karne w meczu Ottawy

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
NRG jakie pusiaki. Dostaja 12:0, przegrywaja na buyu na 13:0 i nagle niby lagi maja i powtorka rundy, smiech. I tak dostali w plecy te runde.
Co do zakladu, to nie jest tak ze wlicza sie tylko dogrywka? Jak nie strzela w dogrywce to zaklad nie powinien byc wygrany? W koncu karne ro karne.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
NRG jakie pusiaki. Dostaja 12:0, przegrywaja na buyu na 13:0 i nagle niby lagi maja i powtorka rundy, smiech. I tak dostali w plecy te runde.
Co do zakladu, to nie jest tak ze wlicza sie tylko dogrywka? Jak nie strzela w dogrywce to zaklad nie powinien byc wygrany? W koncu karne ro karne.
Nie w NHL. Tutaj dogrywka i karne wliczają się do totalów.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Russ skazał Oklahomę dzisiaj na porażkę. 7 strat + 4 trójki z nieprzygotowanych pozycji w 4 kwarcie i zamiast na 3 minuty do końca mieć nadal +4 to zrobił +12. Po meczu.

H 902

hank

Użytkownik
Rozumiem. Dziekuje. W kazdym buku tak jest?
U ziemniaków nie, u internetowych raczej u wszystkich, na pewno u tym poważniejszych, ale na 100% to by Ci musiał ktoś od hokeja powiedzieć.

Szymon i co z tymi overami? mi się też podobają.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom