randomizerr
Użytkownik
Gdyby kryli srodek to kazda runda wygladalaby wlasnie tak. Swoja droga C9 ma przewage 1-2 zawodnikow, a i tak potem nagle przegrywaja.
W pierwszym fullu nie wiem kto miał awp stał w oknie z nożem po czym wpadł smoke i musiał się wycofać. Nawet nie pikował by uzyskać informacje....Gdyby kryli srodek to kazda runda wygladalaby wlasnie tak. Swoja droga C9 ma przewage 1-2 zawodnikow, a i tak potem nagle przegrywaja.
No widac wyjebke po tym jak Stewie trollowal przy rozbrajaniu bomby, a potem nie pamietam kto spalil sie w molotowie tez podczas rozbrajania.W pierwszym fullu nie wiem kto miał awp stał w oknie z nożem po czym wpadł smoke i musiał się wycofać. Nawet nie pikował by uzyskać informacje....
Mi to wygląda na wyjebanie a nie grę. Dlatego właśnie online jest takie zjebane do grania czasami.
To odwieczne pytanie w tym zawodzie. Odpowiedzi nadal jednak nikt nie znalazł.Czemu
Wymyślili sobie uptempo to mają. Musi być jakiś balans zachowany mimo wszystko. A oni bronili w tym sezonie w jednym meczu przeciwko Bulls. Ale to też dlatego, że Bulls nie mają outside shooterów(wiem powtarzam się) ale dzięki temu łatwiej przeciwko nim bronić.Oklahoma co cegli to głowa mała. Indiana prezentuje imho niższy poziom nawet niż Philadelphia, a to już jest serio dramat...
Knicks - Nets
Knicks win i under 214.5 @2.55
Minnesota win @2.25
Tak dogrywka się liczy w takich zakładach. Niestety przy 1:1 Twój zakład jest skazany na porażkę. No chyba, że to buk gdzie są dziwne zasady ale nie sądzę.takie pytanie bo mam NHL alternatywna suma ponizej 2.5 @ 12
co jesli bedzie 1:1 ? wchodzi czy dogrywka do tego sie zalicza
w bet365Tak dogrywka się liczy w takich zakładach. Niestety przy 1:1 Twój zakład jest skazany na porażkę. No chyba, że to buk gdzie są dziwne zasady ale nie sądzę.
no to zamykaj bo on jest nie do wygrania przy 1:1w bet365
mam ten zaklad za 50 zl kurs 12
i moge go zamknac teraz za 200
w meczu Blues i hawks
tak samo mam karne w meczu Ottawy
Nie w NHL. Tutaj dogrywka i karne wliczają się do totalów.NRG jakie pusiaki. Dostaja 12:0, przegrywaja na buyu na 13:0 i nagle niby lagi maja i powtorka rundy, smiech. I tak dostali w plecy te runde.
Co do zakladu, to nie jest tak ze wlicza sie tylko dogrywka? Jak nie strzela w dogrywce to zaklad nie powinien byc wygrany? W koncu karne ro karne.
Rozumiem. Dziekuje. W kazdym buku tak jest?Nie w NHL. Tutaj dogrywka i karne wliczają się do totalów.
U ziemniaków nie, u internetowych raczej u wszystkich, na pewno u tym poważniejszych, ale na 100% to by Ci musiał ktoś od hokeja powiedzieć.Rozumiem. Dziekuje. W kazdym buku tak jest?