>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Kubot/Melo win po 2.75
Bryany grają solidnie, ale to nie ten sam poziom, żeby takie kursy dawać na nich przeciwko dobrym deblom. Rok temu Klapek z Brazyliczykiem wygrali ten turniej.
Właśnie przełączyłem po Tsondze zobaczyć jak mi kupon nie siada.
Przecież Mirza i Hingis słabe podanie mają. Tutaj wiele zależało od serwisu Ruskich :p

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Kolego a jak Man U grał w tej 1 połowie warto coś na druga atakować?
Napiszę tak: ja obstawiłem, bo grają lepiej niż w innych meczach, które powinni wygrać ze średniakami. Szybsze akcje, więcej polotu niż zwykle. Liczę na bramkę Zlatana albo Maty, bo dochodzą do piłek... Rashford, którego lubię, biega gdzieś po skrzydle i chyba nie jego dzień, a Pogba jak to Pogba, znów napie**ala jakby miał przed sobą bramę do rugby:;/:. Będzie pewnie męczarnia, więc poniżej 2.5 gola na bank, no ale jest szansa na wygraną, bo Burnley nie muruje bramki jak to zwykle bywa w spotkaniach ostrego faworyta z cienką drużyna... burnley czasem też atakują, więc dochodzi szansa na strzelenie z kontry.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Darcis już chyba łyknie Francuza. Dzisiaj dałem do jednego z dubli ako dwa, mainz over 1.5 gola w meczu. Mainz 12 meczy 11 overów w ich meczu. 80 min 1-0 ???? chyba nie pyknie hahah

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom