33' iziAlaves-Real
over 2.5 HT
@2.20
Kolego a jak Man U grał w tej 1 połowie warto coś na druga atakować?Pod koniec pierwszej połowy Manchester Utd powinien otrzymać rzut karny, sędzia trochę się przestraszył i nie odgwizdał...
Właśnie przełączyłem po Tsondze zobaczyć jak mi kupon nie siada.Ajjj, trzeba było grać na Ruskie :< Makarova/Vesnina izi w STB
Przecież Mirza i Hingis słabe podanie mają. Tutaj wiele zależało od serwisu RuskichWłaśnie przełączyłem po Tsondze zobaczyć jak mi kupon nie siada.
Napiszę tak: ja obstawiłem, bo grają lepiej niż w innych meczach, które powinni wygrać ze średniakami. Szybsze akcje, więcej polotu niż zwykle. Liczę na bramkę Zlatana albo Maty, bo dochodzą do piłek... Rashford, którego lubię, biega gdzieś po skrzydle i chyba nie jego dzień, a Pogba jak to Pogba, znów napie**ala jakby miał przed sobą bramę do rugby:;/:. Będzie pewnie męczarnia, więc poniżej 2.5 gola na bank, no ale jest szansa na wygraną, bo Burnley nie muruje bramki jak to zwykle bywa w spotkaniach ostrego faworyta z cienką drużyna... burnley czasem też atakują, więc dochodzi szansa na strzelenie z kontry.Kolego a jak Man U grał w tej 1 połowie warto coś na druga atakować?
United - Burnley ht - remis @1.60
Real pierwsza połowa @1.75
Ferrer się wycofał, tamten mecz to pokazówka.eee... Murray z Melzerem?
peffkaWolfsburg - Bayer over 1.5 FT @1.8 bet365