rzepin
Użytkownik
tsonga win 1 set
3
tsonga win 1 set
3
pomoge ci rozliczyc bo chyba zapomniales co stawiales (chyba ze tylko sobie tu podajesz a nie stawiasz) ja akurat postawiem wiec wiem ze minus ????przysiezny win 2.60
mój błądNaVI nie gralo z dignitas jeżeli chodzi Ci o NIP to nie bo już spałem aczkolwiek mogę się domyślic że zadecydowały szczeg9ly obydwie drużyny są świetnie przygotowane nip będzie tutaj mocny
dzieki ci dobry czlowiekupomoge ci rozliczyc bo chyba zapomniales co stawiales (chyba ze tylko sobie tu podajesz a nie stawiasz) ja akurat postawiem wiec wiem ze minus ????
Też bym wjechał ale mam 2:0 zagrane a nie staram się nie wchodzić dwa razy w ten sam zakład ???? Ale powinna odrobić.Kerber 2 set, 2.1 bet365
Przysiężny - de Schepper o23 2,5
O kurde masakra takie wyniki na nauke po tt tego bym się nie spodziewał ale to tylko świadczy że obydwie drużyny są bardzo mocne na ta chwile skillowomój błąd
2,7k do wyjęcia
NIP 10-1 po stronie TT prowadziło skończyło się ostatecznie po TT 11-4 i dostali, myślałem że tele przez okno wyleci ;d
NIP po prostu myślał, że mecz się sam ugra.. za grali idiotycznie po stronie CT, bez myślne wychylanie, przy 14-15 odpuścili całkowicie dwór, nikt go nie krył.. źle taktycznnie na maksa zagrali..O kurde masakra takie wyniki na nauke po tt tego bym się nie spodziewał ale to tylko świadczy że obydwie drużyny są bardzo mocne na ta chwile skillowo
Szkoda takiego kuponu aczkolwiek dla mnie dobrze bo gralem dignitas :dNIP po prostu myślał, że mecz się sam ugra.. za grali idiotycznie po stronie CT, bez myślne wychylanie, przy 14-15 odpuścili całkowicie dwór, nikt go nie krył.. źle taktycznnie na maksa zagrali..
tsonga 2 set 1.60