Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Dzięki Roger za typka z siatkówki. Zamknąłem już za jakieś 90% wygranej co w sumie mnie mocno dziwi, że prowadzą tylko 3 pktami w 1 secie a kwota zamknięcia jest tak duża
Dzięki Roger za typka z siatkówki. Zamknąłem już za jakieś 90% wygranej co w sumie mnie mocno dziwi, że prowadzą tylko 3 pktami w 1 secie a kwota zamknięcia jest tak duża
Same here! Też zamknąłem, nie czekam na końcówkę bo tam im sie kursy chyba pomyliły, warto zamykać już teraz
EDIT: no w zasadzie to na razie nie można ????
Mało brakowało a babeczki z 5 punktów przewagi przegrałyby tego seta szczególnie, że piłka którą skończyła była fatalnie przyjęta i druga jakimś cudem dobrze wystawiła ????
Darussafaka, tradycyjnie od początku spotkania gra piach, a tak pod koniec 3 kwarty znowu będzie robić zrywy, żeby gonić...
Darussafaka +6..5 @1.90
Darussafaka win @4.50 (kosz!)
Oglądam te spotkania na kilku kartach, Crvena nie gra piachu, cegli. Ale spokojnie, Baskonia gra bardzo często falowo, także Crvena powinna podgonić co najmniej.