>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
bosco 372

bosco

Użytkownik
cueavas win
4.20
moglbym zobaczyc skriny tego co podajesz z tenisa po takich kursach? bo zauwazylem ze podajesz to jak jest bp albo lekka przewaga i jak jest brejk to klepiesz tutaj typ po kursie ktory w danym momencie jest duzo nizszy, chcialbym wiedziec czy to grasz tak jak podajesz czy tylko podajesz aby podawac i &quot;trafic&quot; wyzszy kurs :cool:

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
moglbym zobaczyc skriny tego co podajesz z tenisa po takich kursach? bo zauwazylem ze podajesz to jak jest bp albo lekka przewaga i jak jest brejk to klepiesz tutaj typ po kursie ktory w danym momencie jest duzo nizszy, chcialbym wiedziec czy to grasz tak jak podajesz czy tylko podajesz aby podawac i &quot;trafic&quot; wyzszy kurs :cool:
tez juz to własnie zauważyłem , kurs ponad 4 był przy stanie 1-1 a typ podał jak juz Cuevas miał 40-15... ale juz nie chciałem sie czepiac

R 813

robssson

Użytkownik
A w trakcie pierwszego seta myślałem ze łatwa kasa ten sock będzie a tu mi psikusa zrobił i minusik będzie
Stary nie rozliczaj przed końcem. Sock sam te punkty traci, niż Gasquet je zdobywa. Dopiero połowa seta, wszystko jest możliwe.

F 129

fascio

Użytkownik
Stary nie rozliczaj przed końcem. Sock sam te punkty traci, niż Gasquet je zdobywa. Dopiero połowa seta, wszystko jest możliwe.
Nie rozliczyłem napisałem co uważam o tym co sie dzieje w tym momencie
E. Ale ty tez zaklamujesz rzeczywistość bo rysiu gra w tym momencie lepiej wiec to nie tak ze sock słabiutko

bosco 372

bosco

Użytkownik
tez juz to własnie zauważyłem , kurs ponad 4 był przy stanie 1-1 a typ podał jak juz Cuevas miał 40-15... ale juz nie chciałem sie czepiac
zeby nie bylo ze sie czepiam, po prostu pytam z ciekawosci bo to juz ktorys z kolei taki typ, byc moze zbieg okolicznosci ze podaje i od razu lamia, ale nie wydaje mi sie i chcialbym to zobaczyc ;) jest powiedzmy 40-15 kurs jeszcze sie trzyma widzi lamanko i podaje po nierealnym kursie
e; wczoraj tak bylo przy 40-15 dla cilicia, jednak doktor nie dal sie zlamac. wjebal i tak w tb ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Ja juz wczoraj po pierwszej połowie LM rozliczalem dubla Monaco plus Real do polowy i na koniec...
Każdy wie co z tego wyszło... Wielkie gó...ry
A najlepsze jest to, że na zwycięstwo Realu w samej pierwszej połowie był prawie taki sam kurs jak na do polowy/na koniec :p

F 129

fascio

Użytkownik
Ten gem chyba był najważniejszy dla Socka no ale zobaczymy wydaje mi sie ze juz nie uda mu sie złamać obym sie mylił bo jednak sock w grze ...
E. Młody jestem porywczy No ale niech on utrzyma ten serwis..

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Tak to właśnie w tym tenisie jest.
1 set Skarpeta piękne granie i Rysiu nic nie miał do powiedzenia.
Wystarczy czajnik w głowie i losy się odwracają.
Psycholog sportowy to chyba dobra droga do zarobku.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Tak to właśnie w tym tenisie jest.
1 set Skarpeta piękne granie i Rysiu nic nie miał do powiedzenia.
Wystarczy czajnik w głowie i losy się odwracają.
Zacząć trzeba od tego że to Ryśka nie było w pierwszym secie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom