>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Panowie, czy możecie wejść na Betssona na aplikacji i na stronie ? komuś też nie działa czy znowu mnie czekają tygodniowe przeboje z Justynką na telefonie, gdzie weryfikowali mi konto skąd zawierałem zakłady, jakie i na jakie kwoty ... ostatnio tak miałem 2 miesiące temu gdy ograbiłem ich na 8k, a teraz znowu w 3 dni 5k i nie mogę wejść ...
a 2 dni temu zleciłem dużą wypłatę, kasa na skrillu, ale znowu dużo ugrałem i nie da się wejść

G 370

golkiper

Użytkownik
Oby Skarpeta to wziął. Straszny pyton się zrobił z niego silny jest jak nie wiem. Do tego z głębi całkiem nieźle wczoraj strzelał.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
oglada ktos mecz medveved z vatutinem? vatutin 4-1 dwa podania robi 4-3 pozniej 6-5 serwis i dostaje w 6-8... kocham dzis tie breaki

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
ten ruski mecz polecam oglądać i łapać kursy, Vatutin bardzo dobrze serwował prowadził 4-1 i dwa podania i zapomiał jak się serwuje, później miał 6-4 i znow zapomnial że bije sie jednak nad siatką, a teraz na dzien dobry przełamał

domel206 802

domel206

Użytkownik
Panowie, czy możecie wejść na Betssona na aplikacji i na stronie ? komuś też nie działa czy znowu mnie czekają tygodniowe przeboje z Justynką na telefonie, gdzie weryfikowali mi konto skąd zawierałem zakłady, jakie i na jakie kwoty ... ostatnio tak miałem 2 miesiące temu gdy ograbiłem ich na 8k, a teraz znowu w 3 dni 5k i nie mogę wejść ...

a 2 dni temu zleciłem dużą wypłatę, kasa na skrillu, ale znowu dużo ugrałem i nie da się wejść

wiesz co ja to bym z chęcia zobaczył jakies SS albo zdjecia tych twoich duzych wygranych ????
bo jak widze Ty tylko w dziesiątkach tysiecy wygrywasz ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom