bosco
Użytkownik
a jak nie powalczy? :grin:Popierdółka jeszcze powalczy wspomnicie moje słowa
a jak nie powalczy? :grin:Popierdółka jeszcze powalczy wspomnicie moje słowa
no mam na tasiemce u 172,5+Cilic+ melo+ 2:0 svitolina za 200. Nie ma nic ciekawego, więc pewnie do wieczora wyślę jeszcze z dwie takie, a na NBA dopiero coś pomyślę. Chyba że macie coś z tej patologi Ligi Europy?Ten niższy złapałem jak były 2 minuty bez pkt i faktycznie powinien wejść, ale jeżeli brałeś to 172,5 co było pre to spokojnie może być under z taką skutecznością
to pogratuluje wam grania na Cilicaa jak nie powalczy? :grin:
Nikt nie mowi ze nie powalczy ale tam pisaliscie ze to takie duze value, gdzie raczej tak nie bylo Cilic ma serwis przynajmniej. Akurat sa 2 bp dla belga zobaczymyPopierdółka jeszcze powalczy wspomnicie moje słowa
mi nie, bo ja nie gram tenisato pogratuluje wam grania na Cilica
OKC - GSW trzeba coś pograć, overy na Duranta i Westbrooka muszą siąść:grin:no mam na tasiemce u 172,5+Cilic+ melo+ 2:0 svitolina za 200. Nie ma nic ciekawego, więc pewnie do wieczora wyślę jeszcze z dwie takie, a na NBA dopiero coś pomyślę. Chyba że macie coś z tej patologi Ligi Europy?
Mil - Turan over 0,5 ht @1,8
Ja bym pograł over rzutów Westbrooka gdyby ktoś wystawił, czuję że koło 40 się zakręci.OKC - GSW trzeba coś pograć, overy na Duranta i Westbrooka muszą siąść:grin:
Nie patrzyłem nawet na linię jeszcze, ale Westbook rzuci, bo odda dziś pewnie z 50 rzutów. Duranta bym nie grał.OKC - GSW trzeba coś pograć, overy na Duranta i Westbrooka muszą siąść:grin:
Niech Cię ręką swędzi, gdy będziesz chciał stawiać na Ligę Europejską. Ja 2 tygodnie temu 3 single i nic nie weszło a trochę wrxucjlem siana. Nieobliczalne i nieprzewidywalne rozgrywkino mam na tasiemce u 172,5+Cilic+ melo+ 2:0 svitolina za 200. Nie ma nic ciekawego, więc pewnie do wieczora wyślę jeszcze z dwie takie, a na NBA dopiero coś pomyślę. Chyba że macie coś z tej patologi Ligi Europy?
Piłka nożna to gra błędów. Ale powiedzenia "tenis to gra błędów" jeszcze nie słyszałem ???? ????Goffin ale nie mysli.. Znow dal sie polamac przez swoje bledy...
hehePopierdolka
Hehe