aka-shakal
Użytkownik
Z tego co patrzyłem to w całorocznym nie było tego zakładu, najniższy kurs to chyba był, że Legia czyste konto nie.Over 0,5 się daje
Z tego co patrzyłem to w całorocznym nie było tego zakładu, najniższy kurs to chyba był, że Legia czyste konto nie.Over 0,5 się daje
Hehe, no to sprytnie porobili.Nie było. Był tylko over 1.5 po niższym kursie.
Też dobre.Z tego co patrzyłem to całorocznym nie było tego zakładu, najniższy kurs to chyba był, że Legia czyste konto nie.
Ja chciałem ale nie dałem ostatecznie, z tego co pamiętam to chyba 15 było pre, ale nie wiem w sumie czy na żywo był ten zakład.Ktos tu dawal obie strzela w obu polowach
Nevener? Czy kto?
Jaki kurs byl?
Szacun. :-D Zwróćcie uwagę na te kursy, post miesiąca jak nic.
Może chce Borussie wydymaćreal ale gra na totalnej wyj.. to az boli xd
Totalnie tego nie widzę...real ale gra na totalnej wyj.. to az boli xd
Kucharczyk wchodzi. Jak to Ci wejdzie to pisze petycje o przyznanie Ci rangi króla piłki nożnej
ciekawee ile koles postawil ????Szacun. :-D Zwróćcie uwagę na te kursy, post miesiąca jak nic.
Zawodnik musi grać od początku. Ale i tak miazga post.Kucharczyk wchodzi. Jak to Ci wejdzie to pisze petycje o przyznanie Ci rangi króla piłki nożnej
Hahaha. Ale szacun, ciężko miał z nim Szkot.Teraz Dasco sie połamie do 0 po tych bp na serwis mecz
cały Verdasco ???? kupa w gaciach w ostatnich gemie a przy 2 bp miał banalne piłki na złamanie