253 erolyzer Użytkownik Listopad 2, 2016 #4641 Zajebać to Ty sobie możesz baranka w ściane dzieciaku. Kliknij aby rozwinąć... taka prawda, mi bardzo daleko do Legii, ale pisanie takie anty polskie jest po prostu zalosne i gimbusowskie
Zajebać to Ty sobie możesz baranka w ściane dzieciaku. Kliknij aby rozwinąć... taka prawda, mi bardzo daleko do Legii, ale pisanie takie anty polskie jest po prostu zalosne i gimbusowskie
H 902 hank Użytkownik Listopad 2, 2016 #4642 Przegrał wszystkie złotówki, i musi dzieciak odreagować.
456 typer36 Użytkownik Listopad 2, 2016 #4643 Przegrał kasę typ ewidentnie. Rozumiem go trochę ale za drzwi na rok niech ochłonie
802 domel206 Użytkownik Listopad 2, 2016 #4644 Zajebać to Ty sobie możesz baranka w ściane dzieciaku. Kliknij aby rozwinąć... nie wiem ile masz lat, ale twoją wypowiedzia udowodniles że mózg Ci sie rozwinal tylko do poziomu 8 latka ???? PS. mam 25 lat i fakt Matka mówi do mnie czasami dziecko ????
Zajebać to Ty sobie możesz baranka w ściane dzieciaku. Kliknij aby rozwinąć... nie wiem ile masz lat, ale twoją wypowiedzia udowodniles że mózg Ci sie rozwinal tylko do poziomu 8 latka ???? PS. mam 25 lat i fakt Matka mówi do mnie czasami dziecko ????
421 julek Użytkownik Listopad 2, 2016 #4645 Dobrze jechac ta pierdolona ległe z 10 do zera zeby te warszawskie wiesniaki dostaly. Kliknij aby rozwinąć... Kupon nie wszedł? za takie teksty ban powinien być.
Dobrze jechac ta pierdolona ległe z 10 do zera zeby te warszawskie wiesniaki dostaly. Kliknij aby rozwinąć... Kupon nie wszedł? za takie teksty ban powinien być.
6,4K j.suli Użytkownik Listopad 2, 2016 #4646 Real wygra obydwie polowy @1.72 marathonbet Real wygra pierwsza polowe i powyzej 1.5 bramki @2.1 bet365 Kliknij aby rozwinąć... :2 typ na plus:
Real wygra obydwie polowy @1.72 marathonbet Real wygra pierwsza polowe i powyzej 1.5 bramki @2.1 bet365 Kliknij aby rozwinąć... :2 typ na plus:
372 bosco Użytkownik Listopad 2, 2016 #4652 Zamknij morde kurwo Kliknij aby rozwinąć... To mi sie podoba,ostra jazda. Widzisz ted, takich baranow sie vanuje a nie ludzi, ktorzy mowia prawde
Zamknij morde kurwo Kliknij aby rozwinąć... To mi sie podoba,ostra jazda. Widzisz ted, takich baranow sie vanuje a nie ludzi, ktorzy mowia prawde
2,1K shakeyobody Forum VIP Listopad 2, 2016 #4653 oglada ktos Juve - Lyon? jest szansa na gola Lacazette?
6,4K j.suli Użytkownik Listopad 2, 2016 #4656 Pierwszy zakład w grze przecież Kliknij aby rozwinąć... Przeciez napisalem ze 2 typ
26,3K karciarz Forum VIP Listopad 2, 2016 #4657 Koniec tematu. Kolegi już nie ma, wracamy do normalnego podawania typów. Proszę nie naśladować takich osobników.
Koniec tematu. Kolegi już nie ma, wracamy do normalnego podawania typów. Proszę nie naśladować takich osobników.
962 krysteeek Użytkownik Listopad 2, 2016 #4658 Ciekawe jaka taktyka Realu na drugą połowę? Sądzę, że na 3:1 strzelą, bombardowania nie będzie.
985 josekubinho Użytkownik Listopad 2, 2016 #4659 Koniec tematu. Kolegi już nie ma, wracamy do normalnego podawania typów. Proszę nie naśladować takich osobników. Kliknij aby rozwinąć... brawo
Koniec tematu. Kolegi już nie ma, wracamy do normalnego podawania typów. Proszę nie naśladować takich osobników. Kliknij aby rozwinąć... brawo