2,4K applause Użytkownik Listopad 1, 2016 #3641 Barca to zaraz zabije, nie ma litości, nawet dla Guardioli ????
6,4K zmogu Użytkownik Listopad 1, 2016 #3642 Ufff, jakie szczęście, że nie dałem no btts w meczu Atletico z Rostovem na kuponie... Kliknij aby rozwinąć... niektórzy niestety dali...
Ufff, jakie szczęście, że nie dałem no btts w meczu Atletico z Rostovem na kuponie... Kliknij aby rozwinąć... niektórzy niestety dali...
92 xanthiq Użytkownik Listopad 1, 2016 #3644 niektórzy niestety dali... Kliknij aby rozwinąć... Grać no bts w lm to jak przestrzelic sobie kolano i pobiec maraton :mrgreen:
niektórzy niestety dali... Kliknij aby rozwinąć... Grać no bts w lm to jak przestrzelic sobie kolano i pobiec maraton :mrgreen:
6,4K zmogu Użytkownik Listopad 1, 2016 #3647 Grać no bts w lm to jak przestrzelic sobie kolano i pobiec maraton :mrgreen: Kliknij aby rozwinąć... bez komentarza, mądry po szkodzie.
Grać no bts w lm to jak przestrzelic sobie kolano i pobiec maraton :mrgreen: Kliknij aby rozwinąć... bez komentarza, mądry po szkodzie.
6,4K zmogu Użytkownik Listopad 1, 2016 #3649 kto tak ładnie podał w Barcelonie? Kliknij aby rozwinąć... Roberto
687 techn9cian Użytkownik Listopad 1, 2016 #3650 Arsenal jak tak będzie grał do przodu + do gry wrócą Monreal, Bellerin i Cazorla to Tottenham rozklepią. Jeszcze ten Giroud w przodu coś tam zaczął strzelać- fajnie to wygląda.
Arsenal jak tak będzie grał do przodu + do gry wrócą Monreal, Bellerin i Cazorla to Tottenham rozklepią. Jeszcze ten Giroud w przodu coś tam zaczął strzelać- fajnie to wygląda.
R 813 robssson Użytkownik Listopad 1, 2016 #3652 No to po przerwie Basel bramka, Benfica jeszcze jedna bramka i git! <believe> ????
4,2K zuchman Użytkownik Listopad 1, 2016 #3653 Oj coś czuję, że po dzisiejszej kolejce LM niezła żałoba będzie. Kliknij aby rozwinąć... ja jestem na każdej kolejce na dużym plusie, oby passa była podtrzyma dzisiaj
Oj coś czuję, że po dzisiejszej kolejce LM niezła żałoba będzie. Kliknij aby rozwinąć... ja jestem na każdej kolejce na dużym plusie, oby passa była podtrzyma dzisiaj
92 xanthiq Użytkownik Listopad 1, 2016 #3655 bez komentarza, mądry po szkodzie. Kliknij aby rozwinąć... Nie gram takich fikusnych zakładów
92 xanthiq Użytkownik Listopad 1, 2016 #3657 Jak myślicie bedzie over 3,5 kartek w Atletico ? Kliknij aby rozwinąć... Raczej ciężko. Sprawdzalem rostov przed meczem to oni mało lapia kartek. Z Bayernem w całym meczu było 0.
Jak myślicie bedzie over 3,5 kartek w Atletico ? Kliknij aby rozwinąć... Raczej ciężko. Sprawdzalem rostov przed meczem to oni mało lapia kartek. Z Bayernem w całym meczu było 0.
4,6K kuchcik Użytkownik Listopad 1, 2016 #3658 Bazylea niech idzie w przód w drugiej połowie. Nie ma tu już na co czekać.