Andrej Martin 2 set win
Matthias Bachinger v Andrej Martin Eckental Challenge
2.75
moze i wturlaja ale kursy niewarty ryzykaoglada ktos mlodzikow wturlaja cos w madrycie jeszcze?
Oddsring na czacie odpisał mi że nie można od 3 osób, wiecie jak u innych ? Czy raczej nie ma na co liczyć ?Wiem ze kiedys mozna bylo wplacac z kazdego konta a wyplacac tylko na twoje wlasne ????
Co do promo to z pustego to i salomon nie naleje :d
Napisałem tu i po chwili spadło na @1.57Czy oczy mnie nie mylą?
1. Klizan przed chwilą skończył 3 setowy mecz
2. Sousa zaraz zaczyna mecz z Berdychem, mogą trochę powalczyć
3. Simon grał wczoraj do 22, następny mecz jutro o 10
4. Martina w ogóle nie widzę w singlach wczoraj, dziś ani jutro
Na 16 dziś przewidziany debel
Martin/Simon vs Klizan/Sousa
Jak dla mnie Klizan i Sousa mogą być zmęczeni po dzisiejszych meczach, na win Martin/Simon B365 daje @1.72!
Warto?
W Unibet jak pytam na czacie to babka odpisuje, że do wpłat proszę używać swoich kart a więc jak to jest ? Chodzi o to, że zgubiłem swoją kartę i nie chce mi sie czekać aż przyjdzie nowa
to stawiaj dom na 2,10 jak bankowo ????toż on to wtopi bankowo
4 szanse miał na złamanie Berdycha .. żenuła :zoltakartka:Berdych vs Souza
Over 9.5 gem w pierwszym secie @ 1.83
widzisz postawiłem wcześniej pół domu po 4,00(a szkoda bo chwilę później było 6,0) więc powinno styknąćto stawiaj dom na 2,10 jak bankowo ????
Szanowne panie na czatach są mało kompetentne. Spróbuj i zobaczysz, że powinno przejść. Przez rok chyba nic się nie zmieniło u nich.W Unibet jak pytam na czacie to babka odpisuje, że do wpłat proszę używać swoich kart a więc jak to jest ? Chodzi o to, że zgubiłem swoją kartę i nie chce mi sie czekać aż przyjdzie nowa