darkadi
Użytkownik
Może kibice walczyli z policją przed meczem i dostaną walkowera ????czemu legia z kosza jeszcze nie rozliczona? ????
Może kibice walczyli z policją przed meczem i dostaną walkowera ????czemu legia z kosza jeszcze nie rozliczona? ????
Tylko mobilne...Ale sędzia drukuje dla Impelu ????
Działa Wam bet365?
Mi nie działa, chciałem rzucić jakimś groszem na 5 bramke w meczy Wisły i pokazuje, że witryna bet365 jest nieosiągalna..Ale sędzia drukuje dla Impelu ????
Działa Wam bet365?
mobilna stronka śmigaMi nie działa, chciałem rzucić jakimś groszem na 5 bramke w meczy Wisły i pokazuje, że witryna bet365 jest nieosiągalna..
Można? MożnaZ Częstochową seta z 19:15 wdupic u siebie...
Ale to co Polacek zrobił przy bramce na 2-2 przechodzi ludzkie pojęcie ????Jest już oficjalny skład Wisły na mecz i tak jak mówiłem obrona składa się z Pietrzaka, Sadloka, Urygi i Jovicia. Za Mączyńskiego gra jednak Brlek a nie Cywka ale każdy kto oglądał mecze Wisły wie jak gra chorwat. Dalej polecam stawiać na Zagłębie za 2.15 na całorocznym póki kurs jest warty gry.
I pozdro dla Wojaka, który pisał, że mój post na temat dzisiejszego składu Wisły jest bzdurą. Na przyszłość nie wypowiadaj się w kwestiach, których nie ogarniasz do końca.
Zdarza się ... ????Ale to co Polacek zrobił przy bramce na 2-2 przechodzi ludzkie pojęcie
???? o tym samym pomyślałem, po uj tylko kasy tam wygrywaliście, teraz nawet nie mam gdzie przegrać paru złKtoś musiał ładnie oskubać 365 bo nie mogą się otrząsnąć ;>
nieprawdopodobnie łatwo ???? mam nadzieje że ktoś pograłImpel Wrocław -1,5s 1,90 Bet365