uefowillcox
Użytkownik
Suljovic - Wright - najwięcej 180 w meczu - wright @1,50 bet365 - to to ?Bet tygodnia Panowie 1.36 unibet wright wiecej 180
Suljovic - Wright - najwięcej 180 w meczu - wright @1,50 bet365 - to to ?Bet tygodnia Panowie 1.36 unibet wright wiecej 180
Overpass to w każdym razie 1-0 dla SK, chyba, że myszki im pozabierają. Gdyby deciderem nie było dd2, to wjechałbym i w @1,35. W takim wypadku jednak odpuszczam, bo jeśli mirage pójdzie dla C9 to potem już game on.Ale i tak SK -4,5 1,847 1st map
Musiał odpalić z maxem Pita.. ????Uwielbiam reakcje Mensura po każdym wygranym legu ????
Żeby nie było OT, to: Mensur 4. leg @1.51
Skąd info, że na Mirage Cloud9 zaczynają po CT? Mi się wydaje, że powinni po terro analogicznie.Ok mamy mapy w sumie bez zaskoczenia overpass i mirage.
SK na overpass czuje się znakomicie. Niby było napisane, że zaczynają od terro ale wydaje mi się, że to był błąd bo zawsze zaczynali od CT i niszczyli rywali na tym turnieju. Zniszczyli Faze, z którymi Cloud9 na tej mapie przegrało na tym turnieju.
A jednak nie błąd. Cloud zaczyna od CT. Dziwne bo SK zawsze zaczynało od strony CT a to chyba oni wybierali stronę na swojej mapie.
Ale i tak SK -4,5 1,847 1st map
Na drugiej mapie Cloud zaczyna na CT gdzie roznieśli myszki. Dlatego +3,5 po 1,826 i 2,42 na win wygląda smacznie. SK w Moskwie na tej mapie dwie porażki. I też ostatnio nie grają na niej rewelacyjnie.
nie po 2.20 nie ma sensu tego tykac po takim kursie, mozna poczekac na live i kolo 1.8 grac wrigthaMensur z Taylorem wcześniej bardzo dobrze rzucał , może sprawić niespodziankę
Nie podejmuje się wytypowania kto wygra , ja w tym meczu gram na Under 180 tylko i wyłącznienie po 2.20 nie ma sensu tego tykac po takim kursie, mozna poczekac na live i kolo 1.8 grac wrigtha
No wiem, ale SK zdecydowali się na terro najpierw? Chyba ryzkownie trochę...Stronę wybiera drużyna, która NIE wybierała mapy.
Aha oki. W każdym razie była informacja że Cloud9 zaczyna mirage po stronie CT tak samo jak overpass.Skąd info, że na Mirage Cloud9 zaczynają po CT? Mi się wydaje, że powinni po terro analogicznie.
Cloud wybrało stronę CT bo nie wybierali mapy.No wiem, ale SK zdecydowali się na terro najpierw? Chyba ryzkownie trochę...